Zafaran

4 sfaturi utile despre alegerea unui parfum bărbătesc versatil

Bărbații sunt tot mai interesați să se îmbrace pentru a face o impresie bună. Acest interes include, de asemenea, alegerea unor parfumuri barbati, pentru a se potrivi cu diferite ocazii.

Deodorantele sunt mai ușor de ales și mai accesibile, deoarece se găsesc în diferite tipuri de magazine. Cu toate acestea, parfumul necesită mai multă grijă și dăruire pentru a se potrivi perfect cu stilul fiecăruia.

Deci, pentru a nu avea dubii atunci când alegi un parfum pentru bărbați, vei găsi cele mai relevante informații în 4 sfaturi pentru a putea identifica produsul care spune cel mai mult despre tine.

Înțelege despre familia olfactivă

Alegerea parfumului pentru bărbați începe atunci când înțelegi ce familii de parfum îți plac cel mai mult. Familiile reprezintă diferitele parfumuri de pe piață, iar tendința de a-ți plăcea una dintre ele este legată de personalitatea ta.

  • Lemnos

Parfumuri compuse din amestecuri de lemn care generează arome uscate și mai puțin dulci. Este comun să găsești în acest grup atingeri de scorțișoară, tutun, pământ și note naturale mai condimentate. Această aromă este preferința bărbaților clasici cu personalitate puternică.

  • Citric

Sunt parfumuri mai ușoare și mai izbitoare, de obicei cu note de lămâie, portocală, bergamotă și mandarină, în plus față de cele câteva arome lemnoase. Ideal pentru bărbații care trăiesc în orașe mai calde și care duc o viață sportivă.

  • Floral

Amestec de diferite flori, cum ar fi iasomie, gardenii, trandafiri, lăcrămioare și violete. Parfumul său poate fi extras din plante sau dezvoltat sintetic.

  • Orientale

Sunt prezente arome de citrice, lavandă și condimente orientale. Are un caracter viril în compoziție și, prin urmare, este unul dintre parfumurile preferate atunci când alegi un parfum masculin, deoarece demonstrează ireverență și îndrăzneală.

Fii atent la aromă

Atunci când alegi tipul ideal de parfum pentru viața de zi cu zi, încearcă să nu testezi atât de multe parfumuri simultan. După trei încercări, simțul mirosului începe să devină saturat și ajunge să-și piardă momentan sensibilitatea, făcând dificil să miroși aroma reală a parfumului.

Așadar, dacă vrei să încerci diverse parfumuri, mergi într-un loc răcoros și aerisit și apoi întoarce-te la parfumerie pentru a încerca alte parfumuri.

Nu folosi pielea altcuiva ca referință

Nu cumpăra un produs doar pentru că îți place parfumul pe altcineva. Fiecare organism răspunde într-un fel, așa că evită să te bazezi doar pe carduri de parfum sau parfumuri de la colegi, deoarece parfumurile eliberează note din momentul în care intră în contact cu căldura fiecărui corp.

Cunoaște-ți tipul de piele

Pe lângă faptul că fiecare corp are o „chimie corporală” unică, tipurile de piele trebuie luate în considerare și la alegerea unui parfum pentru bărbați. Pe pielea uscată, aroma se pierde mai repede decât pe pielea grasă. Astfel, dacă ai tipul uscat, ar trebui să cauți un parfum care are o concentrație ridicată, astfel încât să dureze mai mult pe corp.

Dacă vei ține cont de cele patru sfaturi de mai sus, cu siguranță vei reuși să alegi de pe Zafaran parfumuri originale ieftine care să corespundă cu adevărat propriilor gusturi.