Afla cat de bine stapanesti limba cu un test engleza avansati – 4 argumente pro

Daca nu esti vorbitor nativ al limbii engleze sau ai doar cateva dificultati in a o vorbi, s-ar putea sa te intrebi: „De ce ar trebui sa investesc timp si energie pentru a-mi perfectiona limba engleza pentru afaceri?

De ce trebuie sa-i acord o importanta mai mare decat oricarei alte limbi pe care o cunosc? De ce este un standard de a judeca daca cineva este apt pentru un loc de munca sau nu?” Totodata, te poti intreba cat de bine cunosti limba engleza. La cea din ultima intrebare raspunzi usor: cu ajutorul a teste engleza.

Dar cum ramane cu celelalte intrebari?

  • Engleza este limba de afaceri si de comunicare in intreaga lume.

Engleza este cea mai raspandita limba scrisa si vorbita din lume.

Se estimeaza ca 1500 de milioane de oameni vorbesc limba engleza in intreaga lume, dintre care doar 375 de milioane sunt vorbitori nativi. Peste 1 miliard de oameni o vorbesc ca limba straina.

Deci, daca nu cunosti bine limba engleza, nu vei putea comunica eficient cu multe alte persoane.

  • Engleza este limba internetului.

Engleza se afla pe primul loc pe internet ca numar de utilizatori si este, de asemenea, o limba de top in tehnologie. Si trebuie sa fii cunostinte de tehnologie pentru a te descurca bine la locul de munca, indiferent daca acest lucru inseamna sa poti aduna foi Excel, sa faci un apel conferinta, sa cercetezi si sa verifici datele sau sa folosesti retelele sociale cu succes. Pentru a verifica cat de bine o cunosti, treci un test engleza si apuca-te de studiat chiar acum.

  • Engleza este limba culturii pop.

Desi s-ar putea sa nu para la fel de important ca faptele de mai sus, nu vrei sa fii cel de la serviciu care prinde intotdeauna un pic prea tarziu (de exemplu care nu stie cand sa rada in timpul unei glume). Nu vrei sa te simti deplasat, nu-i asa?

Trebuie sa fii constient de nuante culturale comune pentru a comunica mai bine la locul de munca si a fi inteles.

  • Engleza este „limba comuna” nu numai a afacerilor internationale, ci si a tuturor tipurilor de comunicare din intreaga lume.

Aceasta inseamna ca este util pentru intelegerea si posibilitatea de a impartasi experiente si referinte comune cu colegii tai.

Deci, firesc, popularitatea din ce in ce mai mare a limbii engleze inseamna ca trebuie sa cunosti bine limba pentru a reusi in cariera si pentru a urca pe scara corporativa.

Deci, stapanirea limbii te va ajuta sa stapanesti toate „abilitatile soft” si „abilitatile de viata” de care ai nevoie pentru a reusi la locul de munca!

Exista o multime de cursuri online, inclusiv de limba engleza. Afla cu ajutorul unor teste engleza avansati cat de bine stii limba si apuca-te de studiu cat mai curand posibil!