Aparatul dentar invizibil corecteaza 4 probleme grave – iata care sunt acestea!

Zambetul care descopera un sirag de perle irezistibil cucereste de la prima vedere. Corectate din timp, defectele aparute la nivelul dintilor pot fi remediate, gasindu-se solutii dintre cele mai moderne pentru a oferi pacientilor o sanatate orala ca la carte.

Un aparat dentar invizibil poate rezolva problema dintilor crescuti intr-un unghi diferit de cel normal, fara a afecta cu nimic aspectul estetic al purtatorului. Asadar, chiar si adultii care au evitat purtarea aparatului dentar o lunga perioada de timp, din considerente estetice, au acum sansa de a apela la un dispozitiv ortodontic, disponibil si in cadrul clinicii stomatologice Dental Premier, ce nu poate fi remarcat de cei din jur.

Corecteaza dintii la timp prin controale regulate

Dantura corect aliniata, impecabila, demonstreaza ingrijirea atenta si respectarea vizitelor regulate la cabinetul stomatologic. Din pacate insa, procentul celor care acorda importanta recomandarilor venite din partea specialistilor este inca destul de mic, majoritatea pacientilor pasind in cabinetul medicului doar in situatii de urgenta. Extractiile care nu sunt efectuate la timp in cazul copiilor sau amanarea reparatiilor in cazul adultilor duc de cele mai multe ori la deplasari inestetice ale dintilor. Un aparat dentar invizibil poate reda zambetul celor care din diverse motive nu au remarcat sau nu s-au ocupat in timp util de alinierea optima a dintilor.

Tratamentul ortodontic presupune utilizarea dispozitivelor de indreptare a dintilor cu o rata de succes de 100%. Vizibile sau invizibile, acestea isi indeplinesc cu brio misiunea pentru care au fost create, lasand in urma pacienti fericiti. Din categoria aparatelor invizibile utilizate pentru corectarea pozitiei dintilor fac parte modele precum: lingual, invisalign, Spark si safir/ceramic. Varianta de aparat perfecta pentru necesitatile tale poate fi aleasa doar impreuna cu medicul specialist ortodont, care iti va explica exact tot ce trebuie sa stii despre tipurile de aparate dentare invizibile si beneficiile lor.

Ce poate corecta un aparat invizibil?

Cu ajutorul tratamentului cu aparat dentar invizibil se pot corecta 4 probleme grave:

• Muscatura incorecta;
• Aglomerarea dentara;
• Spatiile dintre dinti;
• Pozitia incorecta a dintilor.

Tipuri de aparate invizibile si modul in care corecteaza problemele dentare

Sistemul invizibil lingual

Aparatele clasice cu braketi metalici pot fi acum inlocuite de aparatele invizibile. Modelul de dispozitiv invizibil lingual este discret si spre deosebire de celelalte tipuri de aparate invizibile se poate utiliza atat in cazul adultilor, cat si al adolescentilor, rezolvand cu succes cazuri complexe de aliniere defectuoasa. Daca ai o viata sociala activa si doresti ca tratamentul ortodontic sa nu iasa in evidenta, atunci un aparat dentar invizibil lingual, cu braketi atasati pe partea din spate a dintilor, este solutia optima pentru tine. Acesta va fi ascuns vederii pe toata durata tratamentului si nu iti va rapi din farmecul personal.

Sistemul Invisalign

Sistemul Invisalign poate corecta probleme de aglomerare dentara, apropieri ale spatiilor dintre dinti si chiar probleme de ocluzie. Gutierele se schimba la fiecare doua saptamani si sunt aproape invizibile.

Sistemul Spark

Aparatul invizibil Spark reprezinta cea mai noua si tehnologizata metoda de indreptare a dintilor din lume si vine cu o multitudine de avantaje in privinta esteticii, eficientei, timpului de purtare, confortului si igienei. Bazandu-se pe tehnica computerizata, medicul ortodont poate deplasa precis fiecare dinte intr-un soft bine pus la punct, in asa fel incat muscatura sa fie una ideala.

Daca te-ai hotarat sa iti corectezi dantura, programeaza-te la o consultatie si lasa medicul specialist sa iti recomande cea mai potrivita varianta de aparat dentar invizibil pentru cazul tau. La finalul tratamentului, vei radia cu un zambet fermecator.