Bulgaria – Un loc de vis pentru investitii

Bulgaria e cu adevarat o tara impresionanta, situata în Europa de Est, cu un litoral elaborat, care se extinde la aproximativ 340 km de-a lungul Marii Negre. Masivele Majestic Mountain din Bulgaria sunt printre cea mai fermecatoare si exotice locuri, iar un alt lucru care face ca Bulgaria sa fie impresionanta, este istoria capitalei Sofia. În prezent, Bulgaria este unul dintre locurile cele mai atractive pentru turistii care cauta o locatie perfecta pentru o destinatie de vis.  Un alt lucru minunat in ceea ce priveste Bulgaria este faptul ca e o tara ieftina, care este deschisa tuturor investitorilor. Cu alte cuvinte, Bulgaria a devenit locul ideal sau destinatia finala pentru strainii care doresc sa investeasca în afaceri de proprietate. Conform diagramei de rang, Bulgaria este pe locul doi, in ceea ce priveste investitiile într-o tara. Cel mai uimitor este faptul ca Bulgaria îsi mentine pozitia sa pe diagrama.

Bulgaria are o piata mare de proprietati, dupa aderarea la Uniunea Europeana, Bulgaria a devenit locul ideal pentru investitii de terenuri, de aceea, multe companii de investitii au investit ceresc în domeniul proprietatilor. Bulgaria are cel mai mic pret pentru proprietati din Europa, si astfel, aceasta tara face o investitie foarte atractiva pentru strainii care doresc sa îsi investeasca banii în domeniul turismului, datorita intinderii sale lungi pe linia de coasta a marii si datorita facilitatilor de schi. Deci, Bulgaria este una dintre cele mai ieftine tari din Europa care ofera cele mai mici preturi in ceea ce priveste cazarile.

Cumpararea unui teren cu casa sau cladire în Bulgaria este un proces foarte usor si simplu, si a detine terenuri în Bulgaria este, de asemenea, usor atunci când sunteti proprietarul unei companii. O companie bulgara de încorporare este cea mai buna solutie pentru investitii cu terenuri în Bulgaria, precum si in ceea ce priveste costul de infiintare. Sofia este capitala Bulgariei si un loc ideal pentru investitori, din cauza statiunilor sale de schi vibrante si a investitiilor atractive de proprietati. Varna este, de asemenea, o investitie de top, datorita plajele sale si intinderii pe linia de coasta. Acestea sunt cele mai bune locuri pentru a investi. Prin urmare, acestea atrag atentia investitorilor straini  care doresc sa investeasca banii lor in cumpararea unor terenuri in aceste zone.

Scadere a preturilor în domeniul imobiliar din Bulgaria coboara din ce in ce mai mult. Rata de proprietate este la fel de scazuta ca în 2005, preturile proprietatilor imobiliare au scazut cu 45 de procente, si in perioada care urmeaza, ar putea sa scada si mai mult. Toate marile orase din Bulgaria, inclusiv Sofia, au preturi destul de mici in ceea ce priveste proprietatile. Acum, bancile bulgare au început sa ofere împrumuturi ipotecare din nou.

Nu exista un alt lucru care atrage mai bine investitori straini in Bulgaria, decat forta de munca ieftina, cu salarii medii fiind la doar 250 de euro pe luna. Companii din Grecia, Franta, Italia, Irlanda incep deja sa se mute aici din cauza economiei. Mai întâi de toate, forta de munca este bine educata, dar redusa la o rata de salariu foarte mica. Performanta de lucru este destul de mare, în ciuda fortei de munca ieftine.