Calitate si precizie la cel mai inalt nivel cu Eurosurvey

Domeniul tehnic, in special cel al constructiilor, necesita un grad cat mai inalt de precizie pentru a asigura reusita lucrarilor. Pentru ca acesta sa poata fi atins, tehnologia s-a dezvoltat constant, propunand varii metode de colectare a informatiilor, iar scanarea 3D a cladirilor este cel mai bun exemplu in acest sens. Prin intermediul acestei proceduri se obtin date si detalii de care depinde punerea in practica a diferitelor lucrari. De aceea Eurosurvey vine cu o oferta foarte variata in ceea ce priveste acest serviciu, care poate fi utilizat in numeroase scopuri.

Descopera utilitatea scanarilor 3D

O singura sectiune realizata prin aceasta metoda este suficienta pentru a determina grosimea elementelor unei constructii, inaltimea unor spatii, toate fiind informatii esentiale pentru arhitect si proiectant. De asemenea, aceasta tehnologie poate reda prezentari propriu zise ale unor forme neregulate sau chiar reprezentari la scara larga a modificarilor ce urmeaza a fi facute asupra unei cladiri.

Vizeaza atat compartimentarea propriu-zisa a spatiului, cat si amenajarea mobilierului sau a unor elemente viitoare, proiectarea instalatiilor sau verificarea spatiilor de circulatie. Scanarea 3D este utila si pentru determinarea exacta a pasilor care trebuie facuti pentru reamenajarea unor constructii, fiind ideala pentru lucrarile ce vizeaza monumente istorice. In plus, ajuta la stabilirea suprafetelor asupra carora se lucreaza si, implicit, a costurilor finale pe care le presupune intreaga lucrare.

Bucura-te de valorile Eurosurvey

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul masuratorilor topografice si a scanarilor utilizand cea mai performanta tehnologie, echipa Eurosurvey a stat la baza reusitei a nenumarate proiecte de constructii, amenajare si reamenajare a unor proiecte de mare amploare precum hoteluri, vile, fatade si nu numai. Reusita se datoreaza in special valorilor pe care se bazeaza in prestarea serviciilor. Profesionalismul, implicarea, devotamentul, dorinta de inovatie si dezvoltare au dominat fiecare colaborare, indiferent de amploarea ei. De asemenea, si echipamentul din dotare a jucat un rol foarte important, cu ajutorul scanerului Trimble TX8 care genereaza un model 3D digital complet, ideal pentru constructii sau obiecte, pe distante ce pot ajunge pana la 340 metri.

In plus, nici din punct de vedere financiar beneficiile nu intarzie sa apara, calculul costurilor facundu-se in functie de complexitatea proiectelor.Tipul de serviciu solicitat, complexitatea si dimensiunea proiectului sunt doar cateva dintre detaliile de care se tine cont in stabilirea unei oferte personalizate. In acest fel, fiecare client are garantia unui pret corect, raportat la calitatea obtinuta.