Campaniile Google Adwords – solutia ideala de promovare online

Cu sprijinul ClickBrainiacs este mai simplu ca niciodata pentru site-uri sa ajunga direct in top, in fata publicului tinta, ceea ce pana acum se putea dovedi a fi problematic. Campaniile Google Adwords cunoscute si sub numele de Google Ads sunt foarte populare in ziua de astazi pentru ca ofera sansa inclusiv site-urilor mici de a ajunge in top si de a se lupta alaturi de ce mai buni din domeniu.

Sunt atat de multe motive pentru care campaniile PPC sunt populare, incepand de la faptul ca utilizatorii cauta intotdeauna produsele si serviciile de care au nevoie direct online, folosindu-se de motoarele de cautare. Astfel, este de la sine inteles de ce toti se lupta sa fie in topul rezultatelor, acestea fiind cele care atrag cel mai mult trafic. In schimb, prin intermediul acestor campanii este mai simplu sa ajungi direct in top, fara sa fie nevoie de un proces SEO care sa se deruleze pe luni intregi pana sa isi arate eficienta. Rezultatele se obtin imediat, fiind de ajuns chiar si numai cateva ore pentru a seta o campanie prin care sa fie atras trafic de calitate, adica cel care are toate sansele sa fie interesat de produsele si serviciile oferite.

In acelasi timp, campaniile pay per click au cele mai mari sanse de conversie, fiind foarte eficiente atat timp cat sunt gestionate asa cum se cuvine, iar pentru asta merita sa te bucuri de sprijinul unei echipe cu experienta. In acelasi timp, campaniile duc la cresterea vanzarilor, veniturilor si lead-urilor, ceea ce reprezinta unul dintre cele mai mari obiective ale tuturor business-urilor.

Un alt aspect foarte important este reprezentat de faptul ca toate performantele se pot monitoriza pana la cele mai mici detalii, ceea ce nu este posibil in cazul altor solutii de promovare. Este mult mai simplu sa fie masurata eficienta unei campanii Google Ads si se pot face adaptarile necesare in functie de context.

Acest format este foarte avantajos si datorita faptului ca formatul este considerat mai bun decat in cazul rezultatelor organice, iar pentru a ajunge in top nu este nevoie de SEO, pe cand rezultatele nici nu sunt influentate de modificarile algoritmilor Google. In cazul SEO este dificil pentru oricine sa tina pasul cu aceste schimbari care pot avea loc oricand si doar specialistii sunt la curent.

Totusi, pentru ca eficienta promovarii AdWords sa fie maxima, aceasta merita utilizata concomitent cu o campanie de optimizare SEO si ajuta foarte mult in acest sens. Optimizarea SEO este un proces de durata prin care se asigura vizibilitatea online a site-urilor si se atrage trafic pe cale organica.

Vizitatorii pot fi mai bine informati, astfel incat sa fie multumiti de deciziile pe care le iau si, in plus, printr-o campanie Google Adwords bine orchestrata pot creste vanzarile chiar si din mediul online. Acestea pot fi targetate pana la cele mai mici detalii pentru ca eficienta lor sa fie cat de mare se poate, ceea ce presupune ca reclamele sunt afisate doar utilizatorilor care au cele mai mari sanse sa fie interesati de produsele si serviciile oferite. Aceasta este poate una dintre cele mai inteligente modalitati de promovare online, iar ClickBrainaics este agentia catre care merita sa se orienteze oricine isi doreste sa aiba garantia atingerii celor mai mari performante in mediul online. Nu in ultimul rand, costurile implicate in acest sens se pastreaza chiar minime, motiv pentru care nimeni nu este nevoit sa aloce cine stie ce bugete pentru dezvoltarea afacerii sale in mediul online.