Ce mobilier de gradina sa alegi: Sfaturi de care sa tii cont

Suntem deja in primavara si trebuie sa ne gandim acum, in conditionarea gradinii sau a terasei, sa ne bucuram din plin de ele, la vara.. De aceea, protagonistii postarii de astazi sunt: Mobilier de gradina. Pe Yela.ro vei gasi mai multe tipuri de mobila de gradina pe care sa le utilizezi in spatiile exterioare, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate, atunci cand vine vorba despre gradina ta. Spatiul din exteriorul casei se poate valorifica foarte usor in momentul in care combini corect elementele pe care le folosesti in el. Tine cont de fiecare data de preferintele personale si de activitatile pe care urmeaza sa le desfasori in gradina astfel incat sa ai toata mobila necesara, de fiecare data cand vrei sa faci ceva in acest spatiu.

Sfaturi pentru a decora gradina ta

Datorita experientei  de lucru in sectorul vanzarilor de decoratiuni si mobilier de exterior, am decis sa va oferim cateva mici indrumari de urmat atunci cand alegeti un tip de material sau altul, pentru mobilierul de gradina sau terasa.

Dupa cum bine stiti, exita  materiale care sunt foarte rezistente la intemperii, dar exista si altele care sufera foarte mult, la exterior.

In continuare, vom vedea avantajele si dezavantajele fiecarui material unul cate unul, pentru a alege in mod corespunzator optiunea care se potriveste cel mai bine cu ceea ce cautati, pentru gradina sau terasa dvs.

Avantajele si dezavantajele mobilierului de gradina in functie de materialele sale

Exista o mare varietate de mobilier de exterior pe piata, realizat din materiale diferite. Exista mobilier de gradina din lemn natural, exista, de asemenea, diferite metale sau fibre naturale sau sintetice.

Mobilier de gradina din fibre naturale.

Fibre naturale, cum ar fi rattan, rachita, abaca si asa mai departe … Ele sunt frumoase si aduc la exterior acel aer tropical si exotic, care va place atat de mult. O astfel de  mobila de gradina este cu siguranta una dintre cele mai bune alegeri pe termen lung.

Daca acest stil tropical si oriental este ceea ce cautati, pentru gradina in aer liber, ganditi-va la asta, deoarece s-ar putea sa nu fie cea mai buna optiune, cu exceptia cazului in care le veti plasa pe o terasa acoperita. Daca da, perfect, deoarece acestea  vor dura mai mult.

Aceste fibre naturale sunt cele care se deterioreaza cel mai repede din cauza soarelui si a ploii. De aceea, ele trebuie ingrijite in fiecare an, pentru cea mai buna conservare a lor.

In functie de cadrul designului, de curatarea si intretinerea corecta, poate fi oarecum scump. Dar daca esti bun la asta si esti unul dintre cei care adora sa faca asta , acest tip de mobilier de exterior este ideal pentru tine.

Mobilier de gradina din lemn natural.

Mobilierul de exterior din lemn natural, are un farmec cu totul aparte. Datorita atingerii lor moi si a cat de bine arata si se integreaza in mediul inconjurator, te fac sa simti ca esti pe deplin integrat cu natura insasi.

Acest tip de mobilier de gradina are acel gust al marii, ca doar vazandu-l te transporta direct in vacanta in orice loc de coasta sau paradisiac, unde nu exista graba sau stres.

Daca ati fi planificat sa le asezati pe o terasa din apropierea marii, utilizarea lemnului in medii saline necesita o protectie speciala si o intretinere mai costisitoare.

Alegerea mobilierului de gradina trebuie sa se faca atent si in conformitate cu mediul in care locuiti. Pariaza pe calitatea unui produs inainte de a decide ce vei cumpara, un produs caitativ intotdeauna va rezista mult mai mult timp .