Cele mai bune tratamente regenerante pentru parul deteriorat

Soarele, caldura de la uscatoare de par, coloranti, inalbitori si alte tratamente chimice agresive pun o tensiune pe parul care pare uzat, stresat si deteriorat. Pentru a le repara, nu numai ca este bine sa preveniti expunerea la cei mai riscanti factori, ci si sa le tratati cu tratamente regenerante pentru par.

 1. Kérastase Chronologiste

Tratament regenerant al parului cu un raport calitate / pret mai bun. Chronologiste este noul tratament de restructurare sublimant pentru parul mat de Kérastase care isi bazeaza formularea pe beneficiile Abyssine, o molecula din Oceanul Pacific care ajuta la refacerea fibrei parului, mentinandu-l sanatos si puternic. Impreuna cu acidul hialuronic si vitaminele E si A, ajuta la rasucirea parului, iluminandu-l de la radacini pana la capete datorita unui tratament complet care include pre-sampon detoxifiant, sampon, masca, ulei iluminant, crema de protectie impotriva caldurii si ser hranitor. Tratamentul implica sase etape cu ajutorul carora este posibil sa revitalizati parul readucandu-l la frumusetea originala. Ideal pentru tot parul, este specific pentru parul uscat care cauta stralucire si moliciune.

 1. Ulei Rejane

Cel mai bun tratament regenerant pentru parul uscat. Regenereaza si lumineaza parul uscat si foarte uscat datorita unui amestec de uleiuri pretioase din Amazon, complet natural si ultra-hranitor. In interiorul uleiului Maracuja, protector care stimuleaza si repara parul; Ulei de nuci din Brazilia, hranitor si protector, care face parul elastic si stralucitor; Ulei Cupuacu, antifriz si hidratant. In cadrul setului, un tratament complet care include sampon, ulei si smantana la ulei. Doua utilizari posibile:

Tratament reparator pentru parul uscat:

 • spalati parul cu sampon
 • aplicati uleiul pe lungimile si capetele spalate si uscate pe prosop inainte de uscare
 • masati crema-in-ulei in par uscat in fiecare zi.

Tratament regenerant pentru parul foarte uscat:

 • aplicati un pachet de ulei timp de zece minute
 • spalati parul cu sampon
 • masati crema si uleiul in parul spalat si uscat cu prosopul inainte de coafare.

Formularea este usoara, naturala si nu contine parabeni si siliconi.

 1. Olaplex N.3

Cel mai bun tratament regenerant pentru par gasit vreodata este Olaplex. Este cel mai faimos si cel mai apreciat dintre tratamentele regenerante pentru par: repara fibra parului din interior, ajutand astfel la protejarea si intarirea parului la 360 °. Fara sulfati, parabeni, actioneaza la nivel molecular pentru a restabili corpul si grosimea parului foarte deteriorat si fragil, ceea ce reduce ruperea si intareste structura. Poate fi folosit atat ca pachet zilnic de pre-sampon (timp de expunere 10 ‘), fie ca pachet saptamanal de noapte pentru a aplica pe parul uscat inainte de culcare si pentru a clati a doua zi.

 1. Pantene Pro-V regenereaza si protejeaza

Tratament ieftin regenerant pentru parul uscat de la marii comercianti. Toate cele mai bune experiente Pantene intr-un set specific pentru regenerarea si restructurarea parului in mai putin de 5 minute. Setul include:

 • Balsam Miracle de 3 minute, repara trei luni de daune in trei minute datorita unei actiuni nutritive si reparatoare
 • Masca de par de protectie cu keratina, pentru a proteja lungimile si capetele plinute la 100%
 • Fiole SOS Shots, repara 6 luni de daune cu o singura utilizare.

Gama este specifica pentru parul slab, foarte uscat si deteriorat din stilul care este reparat de formula Pro-V fara siliconi, uleiuri minerale si coloranti si imbogatit cu vitamina B5 si anti-oxidanti.