Clădiri din oțel – Sfaturi de cumpărare

Ați decis, în sfârșit, că aveți nevoie de o clădire nouă. Poate că aveți nevoie de o nouă clădire de birouri pentru că afacerea dvs. se extinde. Sau poate că trebuie neapărat să aveți acel manej acoperit pentru caii dvs. Sau compania dvs. trebuie să se extindă cu o nouă unitate de producție. Poate că vă doriți doar o anexă sau un hambar frumos pentru depozitare și alte proiecte.

Ați auzit că clădirile din oțel sunt o opțiune excelentă. Ați auzit că construcția clădirilor din oțel vă poate economisi timp și bani, că clădirile metalice se ridică rapid și, deoarece sunt pre-proiectate, nu există surprize. Ele se încadrează în buget și sunt proiectate de experți pentru a respecta codurile locale de construcție, astfel încât procesul de autorizare a construcției să fie ușor. Și puteți lua singuri toate deciziile de proiectare. Dar de unde să începeți? Nu este atât de complicat pe cât credeți.

Iată câteva sfaturi de cumpărare a clădirilor din oțel care îl vor ajuta pe cumpărătorul novice de clădiri metalice să se simtă încrezător ca un profesionist.

Sunați la departamentul local de construcții și explicați-le că doriți să construiți o clădire din oțel pre-proiectată pe terenul dumneavoastră și dați-le locația. Întrebați dacă codurile locale de construcție permit construcția de clădiri din oțel pre-proiectate. Dacă da, întrebați care sunt codurile aplicabile pentru clădirile metalice. Nu uitați să întrebați despre „retrageri” și alte cerințe ale codului care pot interzice utilizarea clădirilor metalice prefabricate sau a oricărei clădiri pe un anumit lot.

Nu faceți greșeala de a crede că codurile de construcție sunt standard. De multe ori, constructorul sau furnizorul de clădiri din oțel va oferi informații despre coduri pe baza standardelor din industria construcțiilor metalice. Cu toate acestea, nu există coduri standard pentru clădirile din oțel care să satisfacă cerințele codului de construcție în general. Un furnizor de clădiri metalice de renume se va asigura că prețul clădirii pe care îl oferă include toate codurile de construcție aplicabile.

Verificați furnizorul de clădiri metalice la Better Business Bureau și în raportul Dunn & Bradstreet.

Nu vă fie teamă să discutați în profunzime cu furnizorul de clădiri din oțel. Descrieți în detaliu pentru ce vă doriți clădirea, fie că este vorba de un grajd pentru cai, o biserică, un depozit sau o fabrică. Asigurați-vă că furnizorul înțelege exact care va fi utilizarea finală a clădirii. Utilizarea clădirii va influența multe decizii de proiectare și, în cele din urmă, prețul final.

Știți exact ce vă doriți înainte de a comanda. Decideți dimensiunile clădirii pe care doriți să o construiți, lățimea, lungimea și înălțimea clădirii. Unde doriți să fie amplasate ușile și ferestrele? Ce culoare doriți pentru pereți, acoperiș și ornamente? Există și alte accesorii pentru clădirile din oțel pe care le doriți, cum ar fi luminatoare, cupole, jgheaburi și burlane? Aveți nevoie de izolație pentru clădire? Nu presupuneți că ușile și ferestrele, jgheaburile și burlanele sunt incluse. De multe ori sunt incluse deschiderile înrămate pentru uși și ferestre, dar nu și ușile și ferestrele în sine, care sunt suplimentare.

Luați în considerare opțiunile pentru acoperiș. Doriți un acoperiș cu cusături în picioare sau un sistem de acoperișuri cu șuruburi? Un panou de acoperiș înșurubat este cel mai frecvent utilizat pentru acoperișurile clădirilor metalice și, dacă este instalat corespunzător, vă va oferi mulți ani de etanșeitate la intemperii.

Cum rămâne cu panta acoperișului? Înclinarea acoperișului descrie panta înclinată a acoperișului. Înclinația standard a acoperișului la clădirile din oțel preproiectate este de 1:12. Aceasta este cea mai economică din punct de vedere al încălzirii și răcirii. Deoarece cadrele structurale din oțel sunt suficient de puternice pentru a susține acoperișul, în majoritatea cazurilor nu este necesară o pantă mai abruptă, deși este posibil să doriți o pantă mai abruptă din motive estetice, de exemplu, dacă construiți o biserică sau dacă vă place aspectul mai tradițional al unei pante mai abrupte.

Cum rămâne cu culoarea? Multe clădiri din oțel au acoperișuri din oțel Galvalume, care are o culoare argintie și care poate beneficia de credite energetice în conformitate cu Codul fiscal federal. Unele companii producătoare de clădiri metalice au o opțiune de culoare pentru acoperiș, care vă permite să alegeți dintr-o gamă de culori de clădiri din oțel cu acoperire din poliester siliconat, eficiente din punct de vedere energetic, care vă vor permite să economisiți și mai mult la costurile energetice.

Vă place aspectul de stuc, piatră sau cărămidă? Dacă da, asigurați-vă că furnizorul de clădiri din oțel vă poate oferi panouri prefabricate sau alte materiale care vor da aspectul de lemn, piatră sau cărămidă pentru a se armoniza cu construcția preexistentă și pentru a satisface codurile locale, care, în unele zone ale țării nu permit utilizarea de siding metalic standard.

Asigurați-vă că comparați clădiri identice atunci când comparați prețurile. Dacă prețul de la un furnizor de clădiri din oțel pare net inferior, uitați-vă mai atent – s-ar putea să descoperiți că ceea ce oferă la un preț mai mic este o reducere a costurilor și că veți obține în final o clădire inferioară.