Complexul dintilor lipsa ramane istorie! Iata cum un implant dentar iti poate reda zambetul perfect!

Daca si tu te afli in situatia in care, din diferite motive, ai ramas fara o masea sau un dinte, cu siguranta te-ai confruntat cu momente in care te-ai abtinut din ras la o gluma buna sau te-ai ferit sa iti arati zambetul. Societatea poate fi, uneori, critica, iar aceste mici defecte se pot transforma in reale complexe.
Dar nu este nevoie sa traiesti toata viata in acest mod, deoarece medicina a evoluat foarte mult si acum exista cel putin un tip de implant dentar, potrivit pentru orice problema dentara ai avea. Este recomandat sa nu stai pe ganduri intr-o astfel de situatie, deoarece aceasta nu se va rezolva de la sine.
Apeleaza la o clinica stomatologica de top, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Dental Premier este un astfel de loc, care indeplineste cele mai intalte standarde de profesionalism, unde vei fi tratat cu maxima seriozitate si promptitudine.
Medicii de aici s-au specializat la cursuri internationale prestigioase si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte. Fiecare cabinet stomatologic din clinica este dotat cu aparatura moderna si tehnologii de ultima generatie.

Cum te ajuta un implant dentar?

Implanturile dentare sunt indicate pentru toate categoriile de varsta, de la 18 ani pana la varste foarte inaintate, deoarece este cea mai optima solutie de reconstructie a dintilor pierduti.
Specialistii in chirurgie orala si implantologie dentara utilizeaza mai multe tipuri de implant dentar, in functie de nevoile si de dorintele tale: implant INNO, Bredent, Megagen, Nobel Biocare, implant subperiostal personalizat.
Aceste tratamente iti aduc nenumarate beneficii. Ele imbunatatesc vizibil aspectul zambetului si al fetei, pentru ca ofera senzatia de dinti naturali, iar locul in care este pus un implant dentar nu va fi observat. El va ajuta la recapatarea functiei masticatiei si astfel previne aparitia problemelor gastrice.
De asemenea, implanturile au puterea de a opri atrofierea osului, de a preveni retractia gingiei si ajuta la disparitia defectelor de fonatie.
Toate aceste beneficii cresc calitatea vietii sociale si a increderii in sine. Odata ce esti multumit de aspectul fizic, stima de sine va creste si iti va oferi confort psihic.

implant dentar

Trebuie sa stii ca nu ai de ce sa ai retineri sau frici, intrucat acest tratament nu este dureros si nu vei simti niciun disconfort in timpul operatiei, nici dupa. Te poti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa interventie, dar va trebui sa urmezi tratamentul prescris de medicul stomatolog.
Durata operatiei poate varia, de la 20 de minute la 3 ore. Daca osul este suficient de rezistent, procedura va dura aproximativ 20 de minute. In cazul restaurarilor dentare totale cu lucrari fixe, va fi nevoie de circa 2 ore pentru mandibula si 3 ore pentru maxilar.
Inceputul poate parea mai greu, dar pentru o sanatate orala excelenta, trebuie sa apelezi la astfel de interventii. Programeaza-te la un consult si rezolva din timp problemele, pentru a sta fara griji pe parcursul urmatorilor ani.
Un implant rezista in os mult timp, 20 de ani sau chiar mai mult, daca este ingrijit corespunzator acasa si daca faci vizite periodice la clinica stomatologica. Bucura-te de o dantura perfecta, pe care ti-o poate reintregi un implant dentar! Vei putea zambi larg, cu fiecare ocazie si te vei bucura de viata!