Cum poti alege trolerul potrivit pentru tine?

In momentul in care trebuie sa alegi trolere pentru calatorie, ia in calcul faptul ca acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni. Ce inseamna asta? Ca va trebui sa alegi acele modele de trolere care sa ajute sa iei cat mai multe obiecte cu tine in vacante, indiferent de destinatie. Alege un troler din materiale de calitate, cu un aspect de care sa fii multumit si cu compartimentarea optima pentru calatorii in siguranta.

Tine cont de regulile companiei aeriene atunci cand alegi un troler

Bagajele vin in doua clasificari principale de dimensiune: de cala si bagaje de mana. Acum, nu exista un standard uniform care sa fie respectat la nivel mondial pentru calatoriile aeriene, fiecare companie aeriana are propriul set de restrictii care pot varia in functie de aeronave.

Durata calatoriei si obiceiurile de impachetare

Cand vine vorba de bagaje, mai mare nu este cu siguranta mai bine. O regula generala este ca, pentru bagajele de mana, alegeti o dimensiune reglabila, care sa fie usor si confortabil de transportat (rasfatati-va cu ceva mai luxos aici, deoarece aceasta geanta va va ramane constant). Pentru genti mai mari, limitati impachetarea la o dimensiune pe care o puteti transporta singur pentru cel putin trei etaje pe scari. Va rugam sa luati in considerare spatiul de depozitare si dimensiunile pe care le-ar ocupa o geanta si in casa atunci cand decideti marimea potrivita.

 Constructie si functionalitate

Anatomia trolerului este la fel de importanta atunci cand incercati sa luati o decizie. Vedeti mai jos cateva indicatii despre ce sa verificati atunci cand examinati o geanta: Mai intai, verificati calitatea cusaturii, deoarece acesta este primul lucru pe care trebuie sa mergeti intr-o punga. Verificati daca geanta are fermoar spiralat sau lant. Fermoarul cu lant este in general considerat cel mai sigur, deoarece are doua seturi de dinti interconectati, de obicei din metal, ceea ce il face mai puternic si mai sigur. Un fermoar YKK este considerat pe scara larga in industrie a fi cel mai de incredere.

Manerul este la fel de important, asa ca verificati unghiul incheieturii si senzatia de prindere. Pentru o durabilitate maxima, manerul ar trebui ramana fix in timp ce trageti sau ridicati geanta. Pentru carucioare, verificati miscarea lina in timp ce trageti manerul si il retrageti.

Pentru genti mai mari, un troler patru roti poate avea mai mult sens decat cel cu doua roti, pur si simplu datorita mobilitatii usoare pe care o ofera.

Suplimentele de protectie, cum ar fi aparatoare de colt, placi de protectie, roti inlocuibile etc. pot prelungi durata de viata a unei genti si le pot mentine sa arate bine.