Cumpara un fiset metalic si primesti un cadou la moda: un gel dezinfectant!

Indiferent ca suntem acasa, la munca sau la sala de fitness, avem nevoie de spatii de depozitare. Accesoriile cu care lucram, bunurile de valoare pe care le avem zi de zi cu noi si documentele emise si primite zilnic trebuie sa isi gasesca un loc sigur atunci cand nu sunt folosite.

Acasa, dulapurile din lemn sunt o solutie estetica si de foarte multe ori eficienta. La birou sau in spatiile publice acestea pot fi extrem de fragile, nerezistand la o exploatare intensa. Tocmai de aceea, un fiset metalic este o optiune mult mai buna.

    1. Ce este un fiset metalic?

Este un dulap construit pe structura de rezistenta din tabla de otel, cu o grosime de aproximativ 0.6 mm.

Un fiset metalic poate aduce o multime de avantaje convingatoare pentru toti cei care doresc sa depoziteze bunuri in deplina siguranta:

  • Foloseste la maximum spatiul pe care il are la dispozitie. Grosimea peretilor fac ca spatiul sa fie folosit cat se poate de eficient, chiar si atunci cand dimensiunile incaperilor sunt foarte mici;

  • Poate fi compartimentat in functie de necesitati. Poti opta pentru un fiset metalic dedicat farmaciilor, cu rafturi de inaltime redusa sau poti alege un fiset metalic pentru salile de sport, cu rafturi inalte, potrivite pentrru umerase;

  • Rezista la umezeala, la foc si la socuri fizice. Bunurile din interiorul fisetului sunt intotdeauna in siguranta, deoarece dulapul rezista la orice fel de provocare. Daca are o incuietoare buna, singurul care are acces la ce este in interior este proprietarul;

  • Poate fi inchis in mai multe moduri. Unui fiset ii pot fi adaugate tot felul de incuietori interesante, indiferent ca este vorba despre incuietorile clasice sau despre incuietori moderne cu amprenta, cu cifru sau alte modalitati de securizare.

    1. Unde este potrivit un astfel de dulap?

In general este intalnit in birouri, acolo unde este nevoie de depozitarea unui numar mare de documente. Totusi, isi poate gasi utilitatea in salile de fitness, in depozite, in fabrici si uzine sau in scoli. Nu in ultimul rand, este ideal pentru acasa, putand fi o solutie excelenta pentru depozitarea detergentilor si a obiectelor pe care le vrei departe de ochii curiosi ai copiilor.

    1. Pretul de achizitie a unui fiset metalic, foarte atractiv

Daca ideea unui astfel de dulap de atrage, il poti achizitiona din magazinul nostru la un pret atractiv. Asiguram un transport atent pana la destinatie si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura de eficienta maxima.

Fisetele metalice pe care le comercializam sunt relaizate din materiale foarte rezistente, sunt foarte bine sudate, sunt compartimentate in functie de nevoile clientilor si sunt stabile.

La fiecare produs comandat de la Viamond vei primi si un cadou potrivit perioadei in care traim: o sticla cu dezinfectant de cea mai buna calitate. Este important sa avem toate bunurile in siguranta, insa nu trebuie sa ne neglijam pe noi. Tocmai de aceea, pentru a ne feri de virusuri, bacterii si alte probleme, gelul dezinfectant trebuie sa fie folosit zilnic.