De ce sa alegi din proiecte de case mici

Proiectele de case mici sunt una dintre cele mai populare, a caror varietate ofera o gama larga, atat stilistica, cat si functionala.

Daca intentionezi sa alegi proiecte de case mici, si sa optezi pentru constructia unei case mici, confortabile si functionale, veti gasi cu siguranta o idee care se potriveste nevoilor tale.

Aici multi investitori au gasit designul perfect pentru casele mici, pe baza caruia si-au construit casa de vis. Deosebit de populare sunt casele cu garaj si fara garaj, pentru o singura familie, cu subsol sau balcon, casutele de vara, casele cu baldachin, casele cu terasa, cu veranda, doua etaje, proiecte de mici resedinte si altele. Aceasta colectie contine in medie case mici cu o suprafata de pana la 100 m2.

Proiecte de casa mici – avantaje

Proiectele pentru case mici sunt solutia ideala pentru familiile cu copii, cei singuri si seniori care cauta o casa confortabila in care sa locuiasca. Amprenta mica are ca rezultat costuri de constructie si operare mai mici. In ciuda faptului ca suprafata unei astfel de case este mica, acest lucru nu inseamna deloc ca va fi una incomoda. Aceste proiecte case mici sunt planificate astfel incat sa imbine armonios o suprafata mica, costuri mici de constructie, costul intretinerii unei astfel de case, cu un stil unic, numarul optim de dormitoare si ergonomicitate la maxim.

Un astfel de proiect de locuinta se poate incadra mai usor intr-un teren ingust, neregulat sau chiar foarte mic, ceea ce ajuta si la reducerea costurilor asociate cu cumpararea terenului. Economiseste spatiu pe santier, iar constructia de case mici va merge foarte repede.

Un avantaj suplimentar al proiectelor pentru case mici este disponibilitatea acestora si pretul atractiv al documentatiei de proiect, care permite investitorilor sa economiseasca semnificativ chiar la inceputul investitiei. Proiectele de case mici sunt o alternativa excelenta la un apartament.

Ce dimensiune poate avea o casa mica

Dimensiunea spatiului este criteriul cel mai des folosit dupa care cautam cele mai bune modele de case. In colectia de case mici, sunt prezente modele cu pana la 100 m2.

Investitorii sunt adesea interesati de proiecte de case de pana la 110 m2 si proiecte de case de pana la 80 m2. Construirea unei case foarte mici este o alternativa ideala la cumpararea unui apartament mediu si multi investitori aleg aceasta solutie.

Astfel, alegerea unui proiect de casa din orice categorie nu este o sarcina usoara. Casa trebuie sa fie bine adaptata nevoilor rezidentilor, iar programul si spatiul ei util sa le garanteze confortul muncii si odihnei.