De ce sa folosesti anvelope de iarna?

Daca vrei sa conduci in siguranta in anotimpul rece cu siguranta ai nevoie de anvelope iarna 175 65 R14. Acestea sunt recomandate a fi montate atunci cand temperaturile scad in mod semnificativ. Atunci cand este foarte frig anvelopele de iarna se comporta foarte bine pentru ca au o compozitie speciala. Exista o diferenta notabila intre condusul pe zapada sau pe un carosabil uscat. In primul rand este vorba despre siguranta si eficienta. Modul in care poti frana si manevra autoturismul, sunt net superioare daca masina are cauciucuri de iarna. Cu un autoturism echipat corespunzator te poti bucura de confort sporit la condus. 

Anvelopele de iarna sunt diferite fata de cele de vedere atat din punct de vedere al materialului cat si al profilului. Atunci cand temperaturile sunt foarte scazute, cauciucul isi modifica proprietatile iar anvelopele de iarna cu capacitatea de a conserva proprietatile cauciucului. In plus, blocurile anvelopelor de iarna au mai multe rizuri care se desfac pe gheata si actioneaza ca un cleste, ceea ce inseamna ca au o foarte buna aderenta. 

Pretul anvelopelor de la Pneuhub este unul corect si reflecta intru totul nivelul calitatii oferite. Chiar daca ai un buget limitat, poti sa cumperi anvelope iarna calitative pentru ca aici esti intampinat cu o gama larga de dimensiuni si modele. Modul in care se comporta anvelopele de iarna pe zapada este inegalabil. Nici un alt cauciuc nu se poate ridica la nivelul performantei. Anvelopele de iarna sunt obligatorii in conditii de ninsoare, gheata sau ploaie. 

Confortul si conditiile de condus reprezinta principalele avantaje. Pentru a face o reala economie la achizitia anvelopelor de iarna, colaboreaza cu Autolucas. Aici este locul perfect daca esti in cautare de oferte de anvelope. Bucura-te de un serie de beneficii si utilizeaza-le in perfecta siguranta iarna.  Citeste despre parerile oamenilor care au folosit deja acelasi tip de anvelope si confera atentie modelelor care primesc feed back pozitiv. Fiecare anvelopa prezinta informatii legate de marca, indice de viteza, zgomot si consum. Toate aceste informatii sunt extrem de utile iar alegerea finala ar trebui influentata de aceste criterii. Tine cont de sfaturile specialistilor si de parerile utilizatorilor pentru a lua o decizie corecta.

Fii atent si la indicele de viteza, de zgomot si de greutate. Indicele de viteza  arata viteza maxima la care poti utilizata aceste anvelope iarna in timp ce indicele de zgomot arata  nivelul de zgomot in anumite conditii. Indicele de greutate indica greutatea maxima care poate fi sustinuta de anvelope. 

Acceseaza site-ul online pneuhub.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutati aparute.