De ce sa te cazezi intr-un apartament ?

Cazarea in regim hotelier este o optiune excelenta daca ai nevoie de confidentialitate totala; in plus, ofera servicii auxiliare, cum ar fi un centru SPA sau o spalatorie. Apartamentul individual poate fi intr-un bloc sau intr-un complex rezidential si este ideal pentru familiile care vor sa stea impreuna si nu doresc sa inchirieze camere separate.

Apartamentele disponibile in regim hotelier  sunt putin mai putin costisitoare decat hotelurile, de exemplu, daca faci o comparatie intre un hotel de 3 stele si un astfel de apartament vei descoperi diferente considerabile.

Diferente intre cazare in regim hotelier si hotel

Diferentierea de baza intre aceste doua tipuri de cazare este in constructia lor si a apartamentelor lor. La cazare in regim hotelier, dupa cum sugereaza si numele sau, poti opta pentru un apartament sau pentru o garsoniera de la mrg.apartments, care va fi a ta pe tot parcursul sejurului, fara sa fie necesar sa cumperi servicii suplimentare sau sa te supui unor reguli stricte specifice unui hotel.

Hotelul comun are camerele in aceeasi cladire sau in aripi diferite si de obicei vei primi o camera, care are si baie sau nu, in functie de facilitatile pentru care optezi. Te vei intalni in fiecare zi cu personalul de la curatenie si este foarte posibil ca acest personal sa intre in camera conform programului hotelului pentru a face curatenie si in interior, ajungand astfel si la lucrurile tale.

Costul este o mare diferenta in acest sens, iar hotelurile sunt de cele mai multe ori mult mai scumpe decat orice optiune de cazare in regim hotelier.

Prezenta bucatariei in apartament, la solutiile de cazare in regim hotelier, este de asemenea un avantaj considerabil. Vei putea sa iti prepari aici singur mancare si nu va mai fi nevoie sa mergi la restaurante si sa cheltuiesti enorm pe mancare in vacanta. De asemenea, pentru cei care au un regim special de tinut, este mult mai simplu sa obtina preparatele pe care chiar au voie sa le consume. Daca mergi in vacanta cu famlia si ai copii mici, este de asemenea important sa ai o bucatarie pentru ca va trebui sa ai un loc in care sa prepari laptele pentru sugari si sa gatesti sanatos pentru copiii care au trecut de diversificare.

Cand este cea mai utila cazarea in regim hotelier?

  • Excelenta pentru sejururi mai lungi (3 nopti sau mai mult) si adesea semnificativ mai ieftina decat hotelurile.
  • Ideala pentru cei care vor o bucatarie proprie in concediu, in care sa gateasca preparatele dorite pentru a manca sanatos sau pentru a face eonomi
  • Cand esti in cautare pentru o cazare care este mai exclusivista si nu la fel de simpla cum gasesti in  multe lanturi hoteliere.
  • Cand iti doresti o vacanta in care nu vrei sa ai un program prestabilit de masa etc.

Toate avantajele mentionate, inclina balanta catre cazarea in regim hotelier si explica de ce tot mai multe persoane opteaza pentru astfel de solutii atunci cand isi organizeaza vacantele.