Descopera avantajele noului model de tigara electronica Puff bar

Te-ai gandit vreodata sa iti achizitionezi o tigara electronica insa gandul ca nu ar fi cea mai buna potrivita investitie pentru tine te-a dat inapoi? Poate nu e suficient de puternica, ori nu o sa-ti placa gustul, sau poate ca nevoia de nicotina nu va fi complet satisfacuta. Motivele care sa te impiedice sunt multe si tocmai de aceea, am creat un dispozitiv care sa rezolve problema. Puff bar de la Voore Romania este un model de tigara electronica de unica folosinta care sa te ajute sa testezi avantajele pe care le presupune aceasta schimbare in viata ta.

Beneficii pentru sanatate

Schimbarea fumatului cu vaparea reprezinta cel mai bun lucru pe care il face atunci cand nu reusiti sa renuntati complet la acest viciu. Elimini substantele nocive in timp ce te bucuri in continuare de micul tau moment de liniste si relaxare.

Dispozitiv economic

Tot pe lista lunga de avantaje se regasesc si cateva aspecte de ordin financiar. Daca pentru un pachet de tigari clasic erai nevoit sa acorzi cel putin 25 de lei zilnic, o tigara electronica Puff bar costa doar 28 de lei. Beneficiul consta in faptul ca o singura tigara poate produce pana la 600 de pufuri, ceea ce este echivalentul a 60 de bucati clasice. Poti face asadar economii considerabile odata ce adopti acest obicei.

Aduce o imbunatatire aspectului personal

Daca imaginea personala a fumatorului avea de suferit in trecut, acest lucru nu se mai intampla si in cazul posesorilor noului Puff bar. Dincolo de faptul ca mirosul neplacut care se impregna in piele si haine a fost eliminat complet, si aspectul este unul deosebit. Cu o carcasa compacta si eleganta, disponibila in mai multe variante de culori, tigara electronica poate deveni un adevarat accesoriu.

Contureaza experiente si senzatii unice

Diversitatea si calitatea sunt in prim plan la Voore. Pentru ca ne dorim sa propunem cat mai multe variante care sa te poarte pe taramuri necutreierate pana atunci, am conturat o oferta larga de arome. De la cele clasice de tabac si mentol, la unele de fructe tropicale sau sucuri celebre, la noi vei gasi cel putin o optiune pe gustul tau. Creaza-ti propria mini narghilea pe care sa o poti folosi oriunde iti doresti.

Voore – distribuitor de incredere in toata Romania

In ceea ce priveste metoda de achizitie, la momentul actual propunem doua alternative. Pentru locuitorii din Timisoara, Arad, Oradea, Constanta, Baia Mare si Iasi exista posibilitatea de a vizualiza, testa si achizitiona produsele direct din magazin. Totusi, pentru ca ne-am dorit sa nu ne limitam strict la aceste zone, am pus bazele si unui magazin online unde poti accesa toata gama de tigari electronice de unica folosinta Elf bar si nu numai.