Descoperiti cum poate o companie offshore sa va mareasca veniturile

Companiile offshore au fost mult timp un subiect de mare curiozitate si dezbatere. Aici vom discuta despre ceea ce puteti câstiga atunci când deschideti o firma offshore – protectie la impozitele mari si creditori, stabilitate si libertatea de a va face averea sa creasca. Aveti posibilitatea sa deschideti un cont bancar având o structura offshore, si apoi puteti deshide propria dumneavoastra afacere de acest gen.

Principalele avantaje ale unei firme offshore sunt:
1. Mai putine taxe si mai mult control:
O companie offshore, ofera un avantaj fiscal atunci când aceasta apartine unei structuri offshore / entitati offshore. Entitatea off-shore poate forma o companie offshore, cum ar fi o afacere internationala, o societate cu raspundere limitata sau parteneriat, un trust sau o fundatie.

În functie de cum se aplica legile fiscale pentru dumneavoastra, aceste forme de societati ofera avantaje semnificative în venituri si in ceea ce priveste impozitul pe avere, comparativ cu o rata de impozitare personala individuala. Acestea ofera, de asemenea, avantaje în termeni de alte taxe guvernamentale, cum ar fi vânzarea, achizitionarea sau transferul de active.
Un singur cont poate detine toate încasarile din aceste tranzactii. Un astfel de cont va ofera, astfel, un sentiment reconfortant de control asupra banilor dumneavoastra.

2. Protectie împotriva creditorilor:
În multe dispute juridice, creditorii pot obtine un ordin judecatoresc de la prima instanta sa-si însuseasca activele de la un debitor. Acest ordin este dificil sau aproape imposibil de executat când debitorul are un cont în care el detine active.
Acest lucru va ofera un ragaz de la creditorii dvs. pâna la solutionarea litigiului si, de asemenea, va ofera un avantaj de negociere. Astfel, activele dvs. sunt protejate de creditorii dumneavoastra daca le tineai într-un cont offshore.

3.  Protectia in regimuri instabile.
Cele mai multe dintre companiile offshore sunt situate în tari mici, dar stabile al caror venit national este derivat din furnizarea de afaceri de încredere si mediul bancar. Instabilitatea politica din tara dumneavoastra de origine poate fi riscanta in ceea ce priveste activele dumneavoastra.
Bunurile si averea dumneavoastra ramâne în conditii de siguranta într-o jurisdictie stabila daca nu sunteti implicat într-o infractiune grava. Stabilitatea este una dintre motivele cele mai frecvente pentru care oamenii doresc o firma offshore.

Cu ajutorul unei companii offshore, ati putea oferi o rata a dobânzii mai mare în comparatie cu tara dumneavoastra de origine. Si ati putea fi în masura sa deschideti un cont, care sa detina mai multe valute.