echipamente horeca

Dispenserele de inghetata, echipamente HoReCa esentiale in sezonul estival

In industria HoReCa, echipamentele corecte pot face diferenta intre succes si stagnare. Printre acestea, dispenserele de inghetata se dovedesc a fi esentiale pentru sezonul estival si nu numai.

Echipamentele HoReCa pentru patiserii, cofetarii si gelaterii cuprind o gama larga de utilaje, inclusiv mixere planetare, malaxoare, aparate de topit si temperat ciocolata, vitrine pentru patiserie si cofetarie, dar si dispensere de bauturi calde sau reci.

Rolul dispenserelelor de inghetata

Dispenserele de inghetata sunt elemente de baza in numeroase localuri, oferind posibilitatea de a servi produse reci delicioase, perfecte pentru zilele toride de vara.

Importanta in sezonul estival

In sezonul estival, dar nu numai, aceste echipamente sunt solicitate in permanenta, satisfacand cerintele clientilor, printr-o durabilitate si o productivitate remarcabile.

Achizitionarea in avans

Este recomandat sa achizitionati astfel de echipamente HoReCa in avans, poate chiar de acum, pentru a va familiariza cu ele si a le pregati pentru o functionare optima, in momentul cresterii temperaturilor.

Modelul 560028

Un exemplu reprezentativ in acest sens este modelul 560028, disponibil pe Fresco.ro, un furnizor cu o traditie de peste 30 de ani in sprijinirea inovatiilor in bucatariile profesionale din Romania.

Capacitate si functii

Acest model compact poate produce atat inghetata moale, cat si iaurt inghetat, avand o capacitate impresionanta de pana la 130 de cornete pe ora, adica 2 cornete in mai putin de 1 minut.

Dotari si garantie

Dispenserul este dotat cu un sistem de dozare cu pompa si beneficiaza de o garantie inclusa in pret, ce acopera montajul si piesele de schimb pe o perioada de 12 luni.

O investitie inteligenta

Prin achizitionarea unui dispenser de inghetata inca de acum, va asigurati ca veti avea aceste echipamente HoReCa pregatite in cele mai bune conditii, pentru sezonul de vara.

Pregatirea pentru vara

Cu investitia corecta si pregatirea adecvata, veti fi gata sa oferiti clientilor experiente racoritoare si delicioase in sezonul estival.

In concluzie, dispenserele de inghetata reprezinta o investitie esentiala pentru afacerile din industria HoReCa, asigurandu-va ca veti satisface cerintele clientilor in cele mai bune conditii, indiferent de numarul si poftele lor.

Intrebari frecvente

Care este capacitatea modelului 560028?

Capacitatea modelului 560028 este una impresionanta, putand produce pana la 130 de cornete de inghetata pe ora, ceea ce inseamna ca poate servi 2 cornete in mai putin de 1 minut.

De ce garantii beneficiati la achizitionarea unui dispenser de inghetata?

Achizitionarea unui dispenser de inghetata vine cu o garantie inclusa in pret, care acopera montajul si piesele de schimb pe o perioada de 12 luni.

De ce este importanta achizitionarea in avans a acestor echipamente HoReCa?

Achizitionarea in avans a dispenserelor de inghetata va ofera posibilitatea sa va familiarizati cu echipamentele si sa le pregatiti pentru o utilizare optima, asigurandu-va ca sunt pregatite sa raspunda cerintelor clientilor inainte de cresterea temperaturilor, in sezonul estival.

Ce alte utilaje fac parte din categoria echipamentelor HoReCa de patiserie, cofetarie si gelaterie?

In aceasta categorie, se regasesc diverse utilaje precum mixere planetare, malaxoare, aparate de topit ciocolata, vitrine pentru patiserie si cofetarie, dar si dispensere de bauturi calde sau reci.

Cum poate un dispenser de inghetata sa imbunatateasca experienta clientilor in sezonul estival?

Un astfel de aparat poate imbunatati experienta clientilor in sezonul estival, oferindu-le produse reci si delicioase in mod rapid si eficient, astfel incat acestia sa se bucure de momente racoritoare si placute in timpul caldurii estivale.