dulap metalic

Dulapul metalic pentru medicamente, o aditie obligatorie in orice casa

Cu totii folosim medicamente, acestea fiind motivul pentru care, in societatea moderna, oamenii traiesc din ce in ce mai mult si mai bine. Medicamentele sunt prezente in lume inca din urma cu 8000 de ani, atunci cand egiptenii, chinezii sau mesopotamienii prelucrau diverse plante pentru a obtine tot felul de solutii medicamentoase.

De-a lungul timpului, medicamentele au trecut prin mai multe perioade: perioada empirica, perioada filosofica sau perioada experimentala. Astazi, ne bucuram de faptul ca ne aflam in perioada stiintifica si ca putem folosi cu incredere o multime de medicamente. Aproape orice afectiune poate fi vindecata sau ameliorata cu ajutorul medicamentelor si in fiecare casa exista cel putin un sertar destinat acestora.

Singura responsabilitate pe care o avem este aceea de a alege medicamentele potrivite si de a le mentine intr-o stare cat mai buna, iar acest lucru il putem face prin achizitia unui dulap metalic pentru medicamente disponibil in oferta Office Class.

  1. De ce un dulap metalic pentru medicamente?

De regula, un dulap metalic este construit din otel de inalta calitate, este vopsit in camp electrostatic si se remarca prin cateva caracteristici care il fac perfect pentru depozitarea unui numar mare de produse: detergenti, aparatura, documente, medicamente etc.

Folosirea unui astfel de dulap pentru medicamente este justificata de urmatoarele avantaje:

 • Poate tine medicamentele la distanta de cei mici. Poti opta pentru un model suspendat, dotat cu o incuietoare de siguranta la care au doar adultii acces. Copiilor le va fi greu sa ajunga la medicamente sau sa deschida usa;

 • Poate fi dotat cu fante pentru aerisire, care pastreaza mediul uscat. Este important ca medicamentele sa fie pastrate intr-un mediu cat mai uscat si cat mai racoros, pentru a-si pastra proprietatile pentru cat mai mult timp. Un dulap metalic ofera un mediu perfect in acest sens;

 • Este rezistent. Constructia dulapului metailc este solida, in asa fel incat sa faca fata fara probleme socurilor fizice;

 • Rezista fara probleme in fata incendiilor sau umezelii. Multe medicamente sunt inflamabile sau se dizolva rapid in mediile umede. Tocmai de aceea, trebuie sa stea la distanta de orice risc. Un dulap metalic bine realizat poate tine la distanta pericolele si poate pastra medicamentele intr-un mediu sigur;

 • Poate fi compartimentat in aproape orice fel. Dulapul pentru medicamente trebuie sa fie foarte bine organizat, in asa fel incat sa nu existe niciodata riscul ca pastilele sa fie luate gresit. Datorita foilor de tabla foarte subtiri, poate fi compartimentat in aproape orice mod.

  1. Dulapul metalic, potrivit pentru depozitarea unui numar foarte mare de produse

Dulapurile metalice isi gasesc locul in foarte multe incaperi si se pot dovedi extrem de utile in mediile industriale, in scoli, in salile de sport sau in orice alte incaperi in care exista activitate umana. Faptul ca ocupa foarte putin spatiu, ca au o rezistenta mare, ca pot fi incuiate cu usurinta si ca asigura un mediu perfect pentru depozitarea obiectelor sensibile le face sa fie o achizitie inteligenta.

  1. Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un dulap metalic?

 • Asigura-te ca are o structura realizata din tabla de otel rezistenta, cu grosime de minimum 0.7mm!

 • Observa daca este compartimentat corect, pentru a raspunde cerintelor tale!

 • Asigura-te ca poate fi inchis cu usurinta!;

 • Cauta un model vopsit in camp electrostatic, ceea ce ofera atat avantaj estetic, cat si protectie impotriva focului.

Articol realizat de www.iagency.ro