masini de spalat profesionale

Exigentele in materie de curatenie ale marilor hoteluri impun utilizarea unor masini de spalat profesionale

Pentru a va bucura de aprecierea si respectul clientilor, nu este suficient ca hotelul dumneavoastra sa aiba cele mai frumoase camere. La fel de importante sunt si alte aspecte, precum curatenia si igiena desavarsite.

Albul impecabil al fetelor de masa sau al camasilor purtate de angajati vorbeste despre seriozitatea cu care un mare hotel trateaza fiecare amanunt. Aceasta culoare perfecta, garantie a curateniei, poate fi obtinuta cu ajutorul unor modele performante de masini de spalat profesionale de ultima generatie, asa cum sunt modelele disponibile pe Fresco.ro, mult superioare, din toate punctele de vedere, tipurilor mai vechi.

Beneficiile aduse de utilizarea unei masini de spalat profesionale

Echipamentele de ultima generatie, realizate de producatori de top la nivel mondial, se remarca in primul rand prin curatarea impecabila a rufelor. Petele de orice fel sunt indepartate rapid, fara ca aspectul sau textura materialului sa aiba de suferit in vreun fel.

Un alt avantaj major este reprezentat de reducerea semnificativa a costurilor, datorita faptului ca echipamentele au fost special concepute pentru a asigura un consum redus de energie electrica, de apa si de detergent. Efectele asupra bugetului sunt semnificative, intr-o perioada in care preturile la energie au o evolutie greu de anticipat.

Timpul inseamna, la randul sau, bani, astfel incat este important ca functionarea unei masini de spalat profesionale sa nu mentina ocupati angajatii. Pentru a nu irosi nicio secunda, trebuie sa alegeti modelul potrivit in functie de capacitate, dar si de alte caracteristici, precum incarcarea frontala ori bariera igienica.

Odata cu progresul tehnologiei, utilizatorii modelelor de ultima generatie au posibilitati de control greu de anticipat in trecut. Cantitatea de detergent folosita, de exemplu, poate fi dozata atat manual, cat si automat. Exista chiar si varianta de a controla functionarea de la distanta. De asemenea, anumite echipamente sunt capabile sa decida singure de cata apa si cat detergent este nevoie, dupa ce cantaresc cantitatea de rufe pe care urmeaza sa le spele.

Modele recomandate de masini de spalat profesionale

Masina de spalat Electrolux Professional, cu turatie mare de stoarcere si capacitatea de 600 de litri, este dotata cu microprocesorul programabil Clarus Control, care ofera posibilitatea de a seta pana la 192 de programe diferite. Usa cu deschidere larga permite o incarcare si o descarcare efectuate cu maxima usurinta, intr-o perioada scurta de timp. Toate piesele esentiale sunt fabricate din otel inoxidabil, pentru a asigura un nivel ridicat de rezistenta la coroziune. Proiectat pentru o mentenanta usoara, produsul se remarca si prin nivelul redus de zgomot. Cantareste 1 360 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 1 390 de milimetri, latime de 1 585 de milimetri si inaltime de 2 015 milimetri.

In gama de masini de spalat profesionale cu turatie mare de stoarcere se remarca si modelul Electrolux Professional cu capacitatea de 1 080 de litri. Este dotat cu afisaj color pe partea de descarcare, pentru un mai bun control al programelor si al productivitatii. Deschiderea usii exterioare de incarcare se poate realiza la un unghi de 180 de grade, pentru incarcare semi-automata. Greutatea neta este de 2 900 de kilograme, lungimea de 1 956 de milimetri, latimea de 1 363 de milimetri, iar inaltimea de 2 040 de milimetri.

Folosind astfel de masini de spalat profesionale, igiena din hotelul dumneavoastra si restaurantul acestuia va fi impecabila, astfel incat chiar si cei mai exigenti clienti se vor declara multumiti.