Care este garantia oferita de producator pentru un vestiar metalic?

Atunci cand achizitionezi un vestiar metalic de la un magazin online, asa cum este si distribuitorul Viamond.ro, aceasta actiune are loc in baza unor termeni si conditii. Prin urmare, sunt aplicate proceduri in conformitate cu reglementarile legale si dispui de drept de retur. In cazul in care se ajunge in situatia unui retur, produsele trebuie sa fie functionale in parametrii normali si insotite de certificatul de garantie si factura. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Cum functioneaza garantia?

Vestiarele metalice sunt disponibile in stare noua. Prin urmare, acestea vin insotite de diverse etichete si ambalaje. Este important sa pastrezi totul intr-un loc sigur si sa citesti cu atentie instructiunile de manipulare, montaj si intretinere. De asemenea, asamblarea trebuie sa aiba loc in conformitate cu indicatiile precizate si sa fii atent sa nu deteriorezi materialul. Daca au aparut defectiuni cauzate de nerespectarea regulilor, asigurarea ar putea fi respinsa.

Cum ramane cu problemele care apar la colete? Ei bine, acestea trebuie semnalate in termen de maximum 48 de ore de la livrarea unui vestiar metalic. In reclamatie sunt inscrise numarul comenzii, motivul solicitarii, numarul facturii si alte date ale clientului.

Garantia nu poate fi, insa, solicitata pentru componenetele afectate ca urmare a incidentelor sau a neglijentei. Pe de alta parte, daca acestea nu functioneaza conform standardelor, pot fi reparate sau inlocuite gratuit. Durata unui astfel de serviciu variaza in functie de model si poate ajunge pana la 36 de luni.

Cum poti returna produsele?

Dreptul de retur este valabil timp de 30 de zile, cu conditia sa nu existe urme de uzura cauzate de utilizator. Produsele pe care le returnezi sunt respinse daca au avut parte de interventiile unor persoane neautorizate. Acest eveniment se poate intampla si in momentul in care lipsesc accesoriile originale la un vestiar metalic. Mentiunile cu privire la motivele returului se fac prin intocmirea unui proces verbal. Ulterior, este informat furnizorul, iar clientul declara faptul ca a luat la cunostinta conditiile si este de acord cu acestea.

Cat costa livrarea?

Comenziile de peste 199 RON dispun de livrare gratuita. Acest proces se realizeaza in peste 5500 de locatii, iar zonele care nu sunt prezente pe harta pot fi taxate suplimentar. Avand in vedere faptul ca un vestiar metalic este un produs voluminos, acesta este adus doar in fata sediuli sau a locuintei personale.

Poti solicita pe cineva care sa te ajute in manipularea oricarui model care cantareste peste 40 de kilograme la etajele superioare. Acest serviciu costa 9.99 RON fara TVA/etaj. Beneficiul este valabil doar pentru clientii din Bucuresti si Ilfov.

Ce poti sa faci pentru a preveni defectele neasteptate?

Din cauza faptului ca au existat in trecut sesizari cu privire la modul de manipulare a mobilierului metalic, acum, acesta poate fi ambalat. O operatiune din aceeasi categorie cu 2cm de polistiren este disponibila pentru doar 71,93 lei cu TVA inclus/vestiar metalic.

O alternativa este sa folosesti un transport dedicat. Acest serviciu presupune inchirierea unui livrator privat, nu al companiei de curierat. In acest mod, nivelul de siguranta este mai mare si beneficiezi de conditii optime pe tot parcursul drumului. Consulta gama de vestiare si dulapuri metalice de la un magazin online de birotica si papetarie, asa cum este Viamond.ro, si citeste cu atentie termenii si conditiile!