Un hobby barbatesc merita o comanda pe masura: ia-ti un dulap metalic pentru scule si unelte!

Daca lucrezi cu scule si unelte, mai mult ca sigur cauti un mod de organizare pentru acestea. Din acelasi motiv, este recomandat sa achizitionezi un dulap metalic. O astfel de piesa de mobilier disponibila in oferta Viamond are structura exterioara alcatuita din tabla profilata de prima calitate si permite depozitarea in conditii de siguranta. Iata ce trebuie sa stii pentru a alege modelul potrivit!

Cat de spatios poate fi dulapul?

Adesea, dulapurile pentru scule dispun de un singur raft si au dimensiunile reduse. Spre exemplu, un model fabricat in Italia poate avea masurile de 1000x450x1000 mm si suporta pana la 40 de kilograme pe fiecare polita. Usile sale sunt ranforsate si vin dotate cu balamale interne antifurt.

De asemenea, stratul exterior alcatuit din fosfat de fier si vopsirea prin electrodepunere anodica asigura grosimea in orice punct al produsului si protectie impotriva agentilor corozivi. Asadar, nu ai de ce sa-ti faci griji atunci cand umiditatea din incapere este mare.

Un alt tratament util pe usi este cel ignifug, care a fost aplicat in conformitate cu normele A.S.T.M.B 117.64 cu revizuri. Picioarele din exteriorul acestui dulap metalic au 15 cm si permit curatarea spatiului din aceeasi zona, precum si evitarea ruginei. In aceeasi zona se poate atasa o protectie din plastic sau un kit reglabil pe inaltime.

Vrei o alternativa? Alege un model cu dimensiunile de 700x500x1800mm. Acesta are usile intarite si prezinta o incuietoare de siguranta tip buson, in 3 puncte. Atat interiorul, cat si usile sunt prevazute cu perete perforat.

Primele 2 sertare masoara 145 mm, iar latimea este de 195 mm. Produsul se ofera in stare complet asamblata, ceea ce inseamna ca nu mai este necesar sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de aceasta etapa. In cazul in care intampini probleme, dispui de o garantie valabila timp de 24 de luni.

Care sunt cele mai importante imbunatatiri?

Majoritatea modelelor dispun deja de suficiente masuri de protectie din fabrica. Totusi, poti atasa oricand pe un dulap metalic alt tip de inchidere. Spre exemplu, unele persoane decid sa adauge un maner antiefractie sau unul cu inchiderea din doua miscari. Alte alternative sunt inchiderea prin cifru mecanic sau cea cu moneda.

Usile pot fi vopsite pe o nuanta diferita de gri, cum ar fi galben, portocaliu, rosu sau albastru. O alta posibilitate este sa alegi unele alcatuite din HPL sau MDF, care au grosimea de 8, respectiv 18mm. Asigura-te ca achizitionezi un produs care sa contina certificari, precum UNI 12720:1999 sau UNI 13722:2004. Acestea atesta rezistenta superioara la factori externi si o durata de viata indelungata fara interventii.

Cat costa un dulap metalic pentru scule si unelte?

Dulapurile mici pot fi achizitionate incepand de la 564,04 Lei. Cu toate acestea, cei care isi doresc un produs premium cu perforatii in interior au nevoie de minim 3,046,39 Lei. Daca nu dispui de suficient buget pentru un astfel de model, ai posibilitatea de a efectua plata in 3 rate egale fara dobanda.

Acest proces are loc prin intermediul cardului Star, emis de Banca Transilvania. Se pot utiliza si alte carduri de credit, precum cele de la BCR, BRD sau Alpha Bank. La Viamond gasesti o gama variata de modele de dulap metalic si cele mai bune oferte!