dozator de apa

Importanta montarii unui dozator de apa intr-un cort de prim ajutor

Odata ce temperaturile vor creste din ce in ce mai mult si vom intra in lunile cele mai calduroase, mai exact iunie, iulie si august, autoritatile ar trebui sa inceapa sa instaleze corturi de prim ajutor in locuri precum parcuri, bulevarde mari etc. Acestea sunt destinate persoanelor a caror stare de sanatate se deterioreaza brusc, in special pe fondul caniculei, ajutandu-le sa depaseasca momentul si sa isi revina, cel putin pe termen scurt. Pe langa alte dotari de specialitate, precum tensiometru, pulsoximetru etc., un astfel de loc nu este complet fara un dozator de apa.

In mod logic, pe perioada sezonului estival, oamenii au nevoie de un aport mai mare de apa, pentru ca organismul sa isi poata desfasura toate procesele specifice. In acelasi timp, pierderile de apa sunt si ele mai mari, prin transpiratie, intrucat corpul incearca sa isi regleze temperatura interna, mentinand-o in parametri normali. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul unui dozator de apa, precum cele comercializate de firma 100% romaneasca H2On.

Compania livreaza la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, o apa de calitate, 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice procedura respectiva pentru apa de izvor. Un dozator de apa are numeroase avantaje care il fac varianta optima pentru hidratare: racirea/incalzirea instant a continutului bidoanelor, cel mai mic pret per litru pentru apa imbuteliata (un bidon de 19 litri costa 23 de lei), precum si puritatea apei, spre deosebire de alte metode de integrare a singurului lichid esential vietii in „rutina” zilnica.

Apa, principalul „medicament” intr-un cort de prim ajutor

Din fericire, majoritatea celor care trec pragul unui cort de prim ajutor, fie ca ne referim la cele situate pe aleile din parcuri, fie ca vorbim despre cele de pe trotuarul marilor artere, cauta dozatorul de apa. Astfel, ei au nevoie de un pahar de apa rece fie pur si simplu pentru a se hidrata si a inlatura de senzatia de sete/gat uscat, una pregnanta pe perioada verii, mai ales la orele amiezii, fie pentru a scapa de o problema conexa. La acest capitol, intra atacurile de panica (printre altele), care de multe ori se instaleaza atunci cand persoana respectiva confunda unele simptome obisnuite pe canicula (transpiratie excesiva, batai mai rapide ale inimii etc.) cu unele mai grave.

Chiar daca nu te-ai aflat niciodata intr-o situatie limita, precum unele dintre cele descrise mai sus, cu siguranta ai simtit de cateva ori in viata ca un simplu pahar de apa rece a facut diferenta, umplandu-te cu energie si facandu-te sa-ti recapeti tonusul. Cat despre alternativele la dozatorul de apa, disponibile in zone precum parcurile si marile bulevarde, acestea includ sticle la 0,5 litri la suprapret sau celebrele cismele, care insa nu livreaza o apa de calitate.

Prin urmare, atat daca te ocupi de instalarea unui cort de prim ajutor, cat si daca erai in cautarea unei solutii pentru hidratarea rapida, eficienta si sanatoasa atunci cand esti plecat de acasa, pe perioada sezonului cald, acum stii ca un dozator de apa este raspunsul ideal!