Infiintari societati comerciale

Orice persoana care are idei ce se pot materializa pe piata comerciala din Romania, identifica oportunitatea unei afaceri, se angajeaza la derularea actiunii de initiere a acesteia, alocandu-i resursele necesare (financiare, materiale etc.) si isi asuma riscurile conducerii respectivei afaceri.

Indiferent daca este vorba de o afacere ce vizeaza realizarea de bunuri materiale, prestari de diverse servicii, vanzare produse, opere de creatie artistica etc., intreprinzatorul isi va desfasura activitatea sub egida unui titlu de Persoana Fizica Autorizata, Societate Comerciala etc., in conditii de concurenta. Cand este vorba de o infiintare SRL sau orice alta forma de societate si cand ideile puse in practica prin intermediul acesteia sunt inovatoare, intreprinzatorul poate beneficia de un anume nivel de intaietate in piata. Cu o buna promovare si o activitate comerciala ce respecta toti termenii legislatiei romane, el va detine o mai mare forta si rapiditate in obtinerea de satisfactii materiale si personale.

Pentru a deveni un intreprinzator roman de succes, este necesar ca startul pe piata comerciala sa fie facut ca la carte. Astfel, AZ-contabilitate.ro vine in ajutorul viitorilor oameni de afaceri cu servicii de infiintare firma (tot ce inseamna relatia cu Registrul Comertului, asistenta permanenta, rapiditate in desfasurarea procesului de infiintare, profesionalism). Cu trei pachete de servcii la preturi avantajoase (Pachet START cu infiintare gratuita, Pachet COMPLET cu servicii complete si Pachet EXTRA pentru viitoarele firme cu cel putin un asociat strain), AZ-contabilitate.ro va sta la dispozitie pentru orice actiune de antreprenoriat care face obiectul interesului dumneavoastra: infiintare societate comerciala, contabilitate, consultanta, expertiza contabila si administrare personal. AZ-contabilitate.ro este cel care va ofera suport pentru cei care vor sa administreze o afacere in contextul comercial romanesc, sa-si externalizeze serviciile de contabilitate (personalizate in functie de volumul de activitate si de cerintele clientului) si sa beneficieze de servicii suplimentare precum: state de salarii, consultanta permanenta, administrare personal etc.