Intrebare frecventa despre modelele de dozator: apa chiar este de calitate?

Desi apa nu contine calorii si nici nutrienti organici, aceasta este un element vital pentru toate formele de viata existente pe Pamant. Gandeste-te doar la faptul ca exista aproximativ 60% apa in corpul uman. Astfel, devine evident faptul ca nu poti neglija hidratarea daca iti doresti sa ai un organism care sa functioneze la cote maxime.

Majoritatea persoanelor si companiilor au descoperit deja care este cea mai simpla si convenabila metoda de a avea acces rapid la o sursa de apa potabila si au achizitionat un dozator de apa. Insa, dupa indeplinirea acestui pas, urmeaza o intrebare pe care toata lumea si-o pune: apa consumata este de calitate si nu prezinta niciun pericol?

In cazul in care te regasesti in situatia de mai sus si vrei sa afli raspunsul la aceasta intrebare, ori daca esti doar curios sa descoperi mai multe despre subiectul respectiv, ai ajuns unde trebuie. Iata care este raspunsul la cea mai frecventa intrebare adresata de catre cei care utilizeaza un dozator de apa!

Asadar, apa chiar este de calitate?

dozator apa

Raspunsul la aceasta intrebare variaza in functie de tipul de apa pe care il consumi. In momentul de fata, vei gasi diferite branduri pe piata, iar calitatea produselor oferite este diferita de la o companie la alta. Cea mai buna solutie este sa nu risti sanatatea ta si a celor apropiati.

Insa cum trebuie sa procedezi pentru a avea garantia ca „mergi la sigur”? Pentru a profita la maximum de beneficiile oferite de un dozator de apa, alege un brand autohton de apa, recunoscut la nivel national si international pentru calitatea si puritatea apei pe care o ofera. Alege H2On.ro si vei fi intotdeauna multumit de decizia luata!

Apa H2On a fost decernata in 2021, pentru al treilea an consecutiv, cu premiul Superior Taste Award, acordat de International Taste Institute, aspect care garanteaza puritatea si calitatea acestei ape. Mai mult, apa H2On este testata exclusiv in laboratoarele acreditate RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania).

In plus, apa H2On este distribuita in bidoane de 19 litri care nu sunt confectionate din PET, un material deosebit de periculos pentru organismul tau si a celor apropiati. In schimb, bidoanele sunt confectionate din tritan sau policarbonat, iar apa este microbiologic pura. In plus, acestea sunt dotate cu un sigiliu igienic.

Acestea fiind zise, trebuie sa stii ca alt aspect care influenteaza calitatea apei pe care o consumi este reprezentat de depozitarea acesteia. Evita plasarea dozatorului sau a bidoanelor in contact direct cu razele de soare ori in apropierea plantelor. Este recomandat ca un bidon de apa sa fie consumat in trei saptamani de la desigilare.

Tot aici, vei descoperi diferite modele de dozator de apa, cele mai bune sortimente de ceaiuri si cafea de la LavAzza, Julius Meinl, precum si espressoare profesionale pe care le poti achizitiona si inchiria. De asemenea, H2On iti ofera servicii ireprosabile, care iti garanteaza ca te vei putea bucura pentru timp indelungat de produsele alese. Aici, vei beneficia inclusiv de servicii de intretinere pentru un dozator de apa.

Acceseaza chiar acum platforma online a companiei H2On pentru a descoperi cele mai bune oferte la produsele si serviciile care te intereseaza. Livrarea va fi efectuata in aceeasi zi in care ai plasat comanda, oriunde in tara.