dulap metalic

La cat timp trebuie igienizat, reorganizat si „imbogatit” un dulap metalic pentru medicamente?

Medicamentele sunt produse cu un rol foarte important in societate. Cu ajutorul solutiilor medicinale, pot fi remediate o multime de probleme pe care le intampina oamenii in viata de zi cu zi. De asemenea, medicamentele ajuta la eliberarea durerii si a disconfortului. Pentru ca ele sa fie eficiente si sa nu isi piarda din proprietati, este important sa fie stocate in mediile potrivite.

 

Pastrarea corecta a medicamentelor determina si o prelungire a valabilitatii acestora. Cel mai bun loc pentru a pastra medicamente care nu necesita refrigerare este un dulap metalic de la www.viamond.ro. Acesta reprezinta o structura solida, masiva, care poate fi utilizata cu incredere in farmacii, laboratoare sau cabinete medicale. Iata care sunt caracteristicile unei astfel de structuri, precum si cum se intretine ea!

 

Dulap metalic pentru medicamente: structura robusta, intretinere minima

Un dulap produs din materiale metalice este solutia ideala de structura in care pot fi stocate medicamente. Dulapul dispune de usi glisante si geamuri prin care pot fi observate produsele depuse pe cele pana la 8 rafturi spatioase si rezistente. Structura peretilor unui astfel de dulap metalic este si ea una care favorizeaza o utilizare indelungata.

 

Peretii dulapului sunt produsi din tabla de otel rezistenta, cu grosime de 0,7 sau 0,8 mm. Aceasta este vopsita cu vopsea ignifuga, in camp electrostatic. Ulterior vopsirii, dulapul este uscat in cuptoare, la o temperatura de 180 de grade Celsius. Peretii din tabla si politele au o compatibilitate ridicata, in vederea obtinerii unei structuri rigide.

 

Acest lucru este favorizat si de suportii de reglare produsi din otel zincat. Nu in ultimul rand, trebuie punctata existenta manerelor din material plastic, care permit manevrarea usoara a usilor si favorizeaza accesul la produsele depuse in interiorul dulapului. Acestea sunt securizate si prin intermediul cilindrului de inchidere, care vine insotit si de doua chei.

 

In ceea ce priveste greutatea produselor care pot fi stocate intr-un astfel de dulap metalic, trebuie sa stii ca fiecare raft poate sa suporte nu mai putin de 65 de kilograme! Pentru un dulap cu 4 rafturi, greutatea totala este de 260 kg, in vreme ce pentru unul cu 8 rafturi, greutatea maxima suportata este de 520 kg.

 

Asadar, ai toate motivele sa investesti intr-o astfel de solutie, daca iti doresti un mediu spatios, generos, in care sa pastrezi medicamente. Fiind vorba despre o structura impartita pe rafturi, poti sa organizezi foarte bine medicamentele. De asemenea, acestea vor fi protejate de actiunea factorilor de mediu precum umezeala, gratie usilor care se inchid ermetic.

 

In ceea ce priveste intretinerea dulapului, cel mai important detaliu de care trebuie sa tii cont este ordinea in care asezi medicamentele. Este foarte important sa te asiguri in mod constant ca acestea sunt pastrate intr-o maniera cat mai bine organizata, pentru a fi mereu usor de accesat, la nevoie.

 

Igienizarea se poate face atunci cand rafturile incep sa se goleasca, deoarece pot ramane reziduuri de praf sau pulbere pe suprafata rafturilor. Geamurile, in schimb, pot fi curatate chiar si saptamanal, daca se prafuiesc sau apar dare pe suprafata lor.

 

Accesibilitatea pe care o ofera o astfel de structura, precum si dimensiunile largi ale rafturilor permit o curatare facila, ori de cate ori este nevoie. Intra pe Viamond.ro si alege un dulap metalic pentru medicamente, profitand de gama variata pe care o ai la dispozitie.