Noul Mercedes-Benz GLE Coupe – Top sisteme de asistenta propuse

Dotarea acestui model cu sisteme de asistență la rulare și siguranță, asistență la parcare, iluminare și vizibilitate, dar și trenul de rulare aduc un plus de siguranță la drum pentru șofer și pasageri, dar și un drum condus mai lejer și lipsit de stres.

Când vine vorba despre siguranţă, puţine branduri de autoturisme se pot măsura cu nivelul exceptional oferit de modelele Mercedes-Benz care, pe lângă nivelul structural de mare calitate recunoscut pentru rezistenţa sa, vin echipate cu o multitudine de sisteme de asistenţă create mai ales pentru a evita potenţiale situaţii care ar pune la încercare integritatea maşinii.

De altfel, în prezent, atunci când îți alegi un nou autoturism, sistemele de asistență reprezintă unul dintre cei mai mari factori de decizie, deoarece siguranţa pe care aceste sisteme o oferă este pe primul loc pentru fiecare dintre noi, șoferi sau pasageri, iar autoturismele Mercedes-Benz excelează la acest capitol.

Tocmai de aceea, interesul pentru un autoturism Mercedes-Benz se îndreaptă tot ma des catre gama de vehicule SUV ale brandului german, iar modelul Mercedes-Benz GLE Coupe reprezintă unul dintre modelele care oferă o reţea excepţională de asistenţi tehnologici, oferind, astfel, un nivel extrem de ridicat de siguranţă.

În ceea ce privește pachetul AIRMATIC, sistemul de amortizare este îmbinat cu suspensia pneumatică modernă, ceea ce conduce la o adaptare imediată la situația de rulare, viteză și încărcătură.

Astfel, atât șoferul, cât și pasagerii beneficiază de stabilitate pe orice fel de drum, atât bun, cât și prost.

Printre componentele acestui pachet se numără, de asemenea:

  • sistemul special de reglare care se adaptează în mod dinamic condiţiilor specifice (la încărcare coboară partea din spate)
  • sistemul de reglare a nivelului, care se activează în mod automat, în funcție de încărcarea autovehiculului
  • sistemul adaptabil de suspensie pneumatică cu sistem de amortizare ADS+

Un alt sistem de asistență propus de noul Mercedes GLE Coupe este asistentul adaptiv pentru faza lungă Plus, care oferă șoferului de o rază de acțiune mult mai extinsă a farurilor.

Datorită acestui sistem, nu trebuie să îți mai faci griji de potențialele pericole care se pot ivi pe carosabil atunci când ai viteză considerabilă sau când întâmpini condiţii climatice dificile.

În plus, noul model Mercedes-Benz GLE Coupe pune la dispoziție și un asistent pentru manevrarea remorcii.

Datorită acestui sistem de asistență bine pus la punct, poți beneficia de economii de timp extrem de prețios, dar poți și să scapi rapid de stres atunci când vrei să îți manevrezi remorca.

Oricât de dificilă ar fi situația, cu ajutorul acestui sistem poți manevra relaxat cu spatele, în siguranță și foarte precis.

Pentru că siguranța și confortul șoferilor și al pasagerilor sunt extrem de importante, noul model Mercedes-Benz GLE Coupe prezintă și asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC.

Indiferent cât de dificil este traficul, fluent sau discontinuu, cu staționări sau opriri frecvente, acest sistem de asistență te ajută la păstrarea distanței între autovehicule.

Distanța pe care ți-o dorești între autovehiculul tău și celelalte poate fi setată în mai multe trepte.

Descoperă cele mai noi modele Mercedes GLE Coupe la Auto Schunn Romaniadealer autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanţe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.