fisa medicala permis

Obtinerea fisei medicale pentru permis este de acum mult mai usoara!

Ti-a expirat permisul auto, l-ai pierdut sau ti-a fost furat, s-a deteriorat sau ti-ai schimbat numele de familie – toate sunt situatii in care apare necesitatea innoirii sau a preschimbarii acestui document!

 

De asemenea, este momentul in care vei avea nevoie de obtinerea unei fise medicale pentru permis auto, un alt document extrem de important. Din fericire, in prezent, il poti obtine in numai o ora, procedura fiind mult simplificata in cadrul centrelor medicale specializate.

 

Ce este fisa medicala pentru permis?

Disponibil pe site-ul fisamedicala.info, documentul este necesar pentru a obtine sau a reinnoi permisul auto cu valabilitatea de 6 luni de la data emiterii. Acesta nu poate fi obtinut de catre cei care sufera de epilepsie, retard mental, tulburari psihice sau dependenta de alcool. De asemenea, sunt exclusi si cei care prezinta boli care le afecteaza auzul, vederea sau mobilitatea.

 

In ordinul 1162/2010 sunt mentionate toate conditiile si normele necesare pentru a obtine acest document.

 

De ce sa apelezi la un centru medical specializat pentru a obtine fisa medicala permis?

Obtinerea unui astfel de document implica mai multe investigatii si prezenta in acelasi timp a mai multor medici specialisti. Din fericire, in cadrul unui centru medical, lucrurile se simplifica foarte mult!

 

Intrucat medicii specialisti sunt toti prezenti la aceeasi ora in clinica medicala, se pot realiza in timp rapid toate examinarile clinice necesare impuse de prevederile legale: cele de la ORL, de la oftalmologie, de la medicina interna, de la ortopedie si chirurgie si de la neurologie si psihiatrie!

 

De asemenea, certificatul medical se va incheia in aceeasi zi, fiind stampilat de medicul coordonator al cabinetului care este autorizat de Directia de Sanatate Publica, dar si de Politia Rutiera. Prin urmare, solicitantii primesc in mai putin de 60 de minute certificatul medical complet!

 

Acte necesare

Daca trebuie sa obtii fisa medicala permis si vrei sa castigi timp, apeleaza la o clinica medicala de specialitate! Aici vei gasi toate formularele tip legale si vei putea realiza in timp record toate testele si verificarile necesare.

 

Iata cu ce acte ar trebui sa vii:

 

  • Buletinul sau cartea de identitate;
  • Daca ai finalizat scoala de soferi si acesta este primul tau permis auto, ai nevoie de fisa de scolarizare;
  • Adeverinta de la medicul de familie care sa specifice daca esti sau nu in evidenta cu boli cronice;
  • Daca suferi de diabet de tip I, vei avea nevoie de o adeverinta sau o scrisoare de la medicul diabetolog care sa confirme ca esti apt pentru a conduce;
  • Daca porti ochelari, trebuie sa ii ai la tine.

 

In concluzie, daca ai nevoie de fisa medicala permis, ia in considerare serviciile unei clinici ca Standard Med! Astfel, poti avea siguranta ca in numai o ora poti face toate testele necesare, obtinand documentul de care ai nevoie, semnat si stampilat de medicul coordonator!

Castiga timp si apeleaza la aceste servicii oferite de profesionisti! De acum, este mult mai usor pentru tine, mai ales ca tot ce ai de facut este sa suni pentru a-ti face o programare!