Plăcile metalice provoacă durere pe vreme rece

Plăcile metalice provoacă durere pe vreme rece?

Implanturile metalice utilizate în înlocuirea articulațiilor, armarea fracturilor și fuziunile coloanei vertebrale transferă căldura și frigul mai bine decât țesutul uman. Oaspeții care au implanturi metalice ar putea simți frigul mai mult în zona implantului la temperaturi mai scăzute.

Pielea, corpul și creierul sunt extrem de sensibile la pierderea de căldură și la un mediu rece și umed. Când ne răcim, corpul nostru generează căldură pentru a încerca să rămână cald. Corpul nostru este 60% apă, iar apa este greu de încălzit. Accesând o firmă  de service aer conditionat constanta poți găsi opțiunea perfectă pentru tine în ceea ce privește încălzirea casei în sezolnul rece. Metalul este dens și poate reține căldura. Dacă metalul din corp este acoperit de piele, ca o placă în gleznă, pielea subțire este împotriva metalului gros care concurează pentru căldură.

„Când este frig afară, circulația sângelui este mai dificilă la extremitățile noastre, ceea ce poate duce la receptarea durerii receptorilor,” a spus dr. Tuvi. Cu alte cuvinte, în timp ce condițiile articulare nu se pot agrava fizic, durerea poate părea mai intensă. Ocazional există unele dureri în jurul cicatricii, care se pot agrava pe vreme rece, deși acest lucru este mai frecvent la pacienții care au un implant metalic. ”

Urmați câteva sfaturi ușoare pentru a vă menține articulațiile calde

Pentru a înțelege relația dintre piele și metal, gândește-te la limba ta pe un stâlp înghețat. Limba ta este umedă și începe să înghețe imediat la pol. Corpul tău răspunde pompând sânge cald la limbă într-un proces numit conducție. Cu toate acestea, metalul este un conductor de căldură mai bun decât limba. Deci, metalul preia căldura mai repede decât corpul îl poate umple. Dacă sunteți lipit de stâlp, turnați apă caldă pe zona în care limba se întâlnește cu stâlpul și ar trebui să vă puteți recupera limba.

Urmați câteva sfaturi ușoare pentru a vă menține articulațiile calde și pentru a lucra la temperaturi scăzute:

  • Aplicați căldură. Păstrați articulațiile dureroase calde cu băi calde, tampoane de încălzire sau sticle de apă fierbinte.
  • Stai activ. Păstrați-vă circulația sângelui cu activități cu impact redus, cum ar fi yoga sau tai chi. Mutați antrenamentele în aer liber în interior.
  • Încălzire. Întindeți-vă pentru a vă încălzi înainte de exercițiu pentru a atenua rigiditatea. În acest punt include si încalzirea generală a casei, precum caloriferele și aparatele de service aer conditionat.
  • Purtați straturi. Mențineți căldura corporală cu straturi pentru a menține articulațiile calde, funcționale și fără durere la orice temperatură.