Problemele juridice acum pot fi rezolvate prin telefon, cu Ad-avocat

Achiziția de servicii a evoluat în ultimii ani, inclusiv în domeniul juridic unde, iată, astăzi poți opta pentru cel mai nou concept de consultanță prin intermediul unui avocat, respectiv consultanță avocat prin telefon.

Dacă nu ai timp la dispoziție să stai pe internet sau acest lucru nu îîți este la îndemână, serviciul de consultanță prin telefon îți vine în ajutor la fel de facil ca să rezolvi orice tip de problemă de natură juridică. Soluția inedită vine din parte unui birou de avocatură cu peste 10 ani de experiență care, își dorește să faciliteze întregul proces și să le vină în ajutor inclusiv persoanelor care întâmpină o serie de probleme și care nu se pot deplasa la un avocat fizic sau nu au suficientă încredere în profesionalismul avocaților disponibili în zona de domiciliu.

Așa cum vei afla și din acest comunicat de presă, consilierea prin telefon este una dintre cele mai rapide soluții la care poți apela, iar eficiența unei astfel de consultații nu va fi cu nimic afectată față de cea în care se realizează o consultație fizică. Dacă și tu ești în căutarea unui avocat, află acum toate informațiile despre procedura de consiliere cu un avocat online.

Cum decurge o sesiune de consultanță prin telefon?

Sesiunile de consultanță prin telefon sunt considerate o alternativă mult mai confortabilă și simplă, dat fiind că poți găsi mult mai ușor un avocat specializat în domeniul de care ai nevoie.

Procedura nu e cu nimic mai diferită față de consultația online pe care, de asemenea, o poți efectua atât prin intermediul unui calculator, cât și al unui telefon. Dacă nu dispui de conexiune la internet și/sau de un device inteligent în vederea realizării unei programări, poți apela la o rudă sau la un prieten, cu mențiunea că-ți dorești ca, consultația, să decurgă exclusiv telefonic.

Ulterior, la data și ora pe care ai programat-o, un avocat specializat în situația descrisă la momentul programării online, care va analiza anticipat cererea și particularitățile situației, te va contacta pentru a discuta toate aspectele în detaliu și pentru a-ți oferi cele mai bune soluții.

Dacă vei opta pentru o consultație online după cum descrie aici, va trebui să-ți asiguri prezența pe platforma indicată, încă dinainte cu câteva minute față de ora programării. Desigur, în cazul unor situații de forță majoră poți încerca să iei legătura cu avocatul și să reprogramezi consultația telefonică.

Cât durează serviciul de consultanță prin telefon?

Serviciul de consultanță prin telefon este similar celui de consultanță online, ceea ce înseamnă echivalentul a 60 minute, timp în care poți discuta cu avocatul în detaliu și să stabilești toate soluțiile optime pentru a rezolva un caz dificil care, în mod obișnuit, ar fi avut nevoie de mai multe ședințe și întrevederi. Desigur, dacă este necesar să ii reprezentat de un avocat în instanță, Avocat-online îți poate pune la dispoziție și acest serviciu.

Cât costă o consultanță avocat prin telefon?

Onorariul unui avocat pentru consultanță prin telefon este prestabilit, indiferent că ai nevoie de un avocat specializat pe probleme de natură civică, probleme ale familiei, probleme ce țin de domeniul antreprenoriatului etc.

La Ad-avocat onorariul este de 350 lei, cost care se achită odată cu efectuarea programării online, prin tranzacție securizată bancară. Nu trebuie să-ți faci deloc griji în ceea ce privește plata sau transparența serviciului de consultanță, respectiv discreția acordată, fiecare caz fiind tratat cu maxim de responsabilitate și având inclusiv garanția de a primi banii înapoi în cazul în care apar o serie de evenimente de forță majoră.

Mai multe informații despre avocatul potrivit cât și despre serviciul de consultanță vei găsi pe pagina Ad-avocat.