Proiectoarele pentru iluminatul exterior si de siguranta in functie de modul de pornire

Orice spatiu de locuit trebuie sa se bucure de siguranta deplina iar o modalitate foarte buna prin care poti sa iti asiguri acest lucru este prin intermediul achizitionarii unor proiectoare LED de la instalmen.ro . Iluminarea spatiului exterior este foarte importanta deoarece poate sa iti ofere posibilitatea de a continua activitatile de afara chiar daca s-a intunecat. Astfel, nu va mai fi necesar sa astepti pana a doua zi sa iti termini treaba in exterior.

Primul pas, atunci cand alegi proiectoare LED este acela sa te asiguri ca ai ales un model capabil sa ilumineze spatiul in functie de marimea acestuia. Trebuie sa selectezi locurile in care doresti sa le amplasezi si sa te asiguri ca sunt protejate de zona de trafic.

In plus, fata de toate caracteristicile pe care trebuie sa le prezinte modelul de proiector potrivit pentru tine este modul de functionare. Pe piata vei putea gasi urmatoarele tipuri de proiectoare LED in functie de modul de pornire:

Proiectoare LED cu pornire automata la lasarea intunericului

Aceste modele de proiectoare LED functioneaza pe baza unui senzor crepuscular. Acesta din urma poate sa detecteze momentul in care se lasa intunericul. Este un model foarte practic si economic deoarece poate sa detecteze in mod automat lumina zilei si se stinge. Astfel, nu vei mai uita lumina aprinsa afara dimineata si vei avea o grija in minus.

Atunci cand montezi in curte sau in gradina proiectoare LED cu senzor crepuscular trebuie doar sa fii atent sa nu le amplasezi astfel incat sa fie influentate de lumina unui alt corp de iluminat.

Proiectoare LED cu pornire in momentul detectarii miscarii

Daca este vorba despre o zona cu activitate comerciala sau de o locuinta rezidentiala atunci poti sa optezi si pentru proiectoare LED care se aprind doar in momentul in care se detecteaza miscare in zona. Acest tip de model are integrati senzori de miscare si au trei tipuri de reglaje care permit utilizarea in functie de nevoi si dorinte. De asemenea, se poate regla sensibilitatea senzorului astfel incat sa nu se aprinda de fiecare data cand se detecteaza orice tip de miscare.

Acest tip de proiectoare LED sunt foarte utile in special pentru zonele in care nu exista foarte multa activitate pe timpul noptii si poate sa ofere siguranta necesara.

Proiectoare LED cu pornire manuala sau de la distanta cu telecomanda

In aceasta categorie se afla modelele de proiectoare LED care se folosesc doar ocazional. Poti sa folosesti un astfel de model de proiectoare LED atunci cand nu tii neaparat sa ai lumina in permanenta in exterior ci doar atunci cand vii cu masina acasa sau ai de facut ceva rapid in jurul casei. Controlul acestui tip de proiector se face manual sau prin intermediul unei telecomenzi iar astfel si consumul de lumina este mai mic.

Cunoscand aceste informatii despre proiectoare LED va fi mai simplu sa alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine pentru necesitatile tale. Acum, tot ce mai trebuie sa faci este sa pornesti la cumparaturi si sa alegi modelul de proietoare LED care sa te serveasca cel mai bine.