disc motocoasa

Totul pentru performanta: cumpara un disc de motocoasa si alte accesorii noi!

Multi gradinari, dar si agricultori cu experienta utilizeaza in prezent motocoasele. Aceste unelte se dovedesc a fi de mare ajutor in orice gradina, mai ales in sezonul cald, cand iarba, arbustii si buruienile napadesc solul. Cu toate acestea, poate cel mai important factor care determina randamentul unei zile de lucru este alegerea unui disc motocoasa potrivit.

Asadar, un produs ales bine face diferenta in termeni de eficienta, fapt care se traduce prin reducerea efortului, dar si a timpului investit. De aceea, daca vrei sa alegi pe indelete, de la un magazin online cu un stoc bine pus la punct, intra pe www.generalmotor.ro si bucura-te de cele mai avantajoase oferte. Poti opta pentru o gama bogata de discuri de motocoasa, dar si accesorii, piese, echipamente, utilaje si multe altele!

Insa, chiar daca exista o multitudine de modele pe piata, este important sa alegi un disc de motocoasa potrivit. Aceste accesorii corespund muncii care trebuie dusa la bun sfarsit, astfel ca este indicat sa alegi tipul de disc care te avantajeaza si iti ofera cele mai multe avantaje. Cate tipuri de discuri exista, insa, si care este diferenta dintre acestea? Iata, in detaliu, care sunt cele mai intalnite modele!

1. Disc de motocoasa de tip cutit

Sunt cele mai intalnite tipuri de discuri. Pot avea o latura ascutita, doua, patru laturi sau pot fi circulare, cu zimti pe margini. Lama taietoare este obtinuta din fasii ascutite de otel. Performantele obtinute pot varia insa, in functie de numarul de laturi, dar si de calitatea materialului folosit. De regula, au un pret scazut si sunt eficiente in cazul taierii ierburilor moi, insa se pot toci rapid, indoi sau chiar ciobi in cazul lovirii unei pietre sau altui material dur.

2. Disc de motocoasa de tip daltita

Chiar daca par similare cu cele de tip cutit, acestea prezinta o margine intarita, cu dinti special conceputi. De asemenea, toate aceste discuri au o forma circulara, fiind de mare ajutor la taierea vegetatiei dense, a arbustilor, radacinilor etc. Unele modele au dinti de drujba sau din carbura de tungsten, aceste fiind foarte rezistente in timp. Cu toate acestea, trebuie sa detii o motocoasa care genereaza suficienta putere pentru a beneficia de cele mai bune performante.

3. Disc de motocoasa pentru zdrobire

Acestea nu au marginile ascutite, ci mai degraba groase, fiind potrivite pentru zdrobirea buruienilor, maracinilor etc. In aceasta categorie pot fi intalnite si discuri speciale, precum cele din sarma, pentru curatarea buruienilor dintre pavele. Sunt usor de mentinut, insa nu la fel de eficiente ca cele cu lama la taierea gazonului.

4. Disc de motocoasa pentru mulci

Particularitatea acestor discuri o reprezinta marginile indoite, care usureaza taierea verticala. Astfel, frunzele si alte particule vegetale pot fi transformate in mulci, adica un covor care pastreaza umiditatea solului, asigura nutrienti si impiedica cresterea altor buruieni.

In concluzie, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, intra pe www.generalmotor.ro, alege discul potrivit si poti incepe lucrul! Intreaba si specialistii de pe site, daca vrei sa stii mai multe detalii, si comanda online pentru a beneficia de livrare rapida oriunde in tara.