Tratament fără doctor pentru unghiile distruse de prea multă manichiură cu un cod reducere notino

Din dorința de a fi cât mai în ton cu modă, unghiile noastre suferă agresiuni prin manichiură schimbată prea des. Astfel, unghiile se înmoaie, se despică sau se rup. Pentru a le oferi toată vitalitatea pe care o merită, ne concentrăm pe o rutină de îngrijire a unghiilor cu ajutorul unor creme și seruri din gama variată din magazinul preferat din online, doar ne plac prețurile bune și cadoul constând într-un cod reducere notino!

 

Tuturor ne place să avem unghii bine îngrijite și lăcuite. Dar, uneori, manichiurile noastre fac multe daune: unghii false aplicate necorespunzător, produse agresive, capsule de înmuiere sau gel. Un cocktail exploziv care ajunge să le facă rău și să le slăbească.

SOS – unghii în pericol; soluția salvatoare cu un cod reducere notino

Unele agresiuni sunt ireversibile și pot provoca alergii violente, infecții, arsuri sau chiar răni grave. Dacă aveți o asemenea problema, acționați rapid și, mai presus de toate, nu vă panicați.

Nu există un remediu miraculos pentru unghii sănătoase peste noapte.

În primul rând, îndepărtati totul de pe unghii cum ar fi lacul, unghiile semipermanente sau false și lăsati unghiile naturale să respire. Apoi, va spălati pe mâini cu un produs foarte blând pentru a nu va atacă unghiile învinețite. Dacă acestea nu sunt deja prea scurte, vă scurtați unghiile în mod rezonabil pentru a reduce suprafața de tratat.

În ceea ce privește îngrijirea, evitați orice atacă: fără exfoliere, fără creme luate fără o analiză aprofundată. Pe de altă parte, folosiți fără grijă cremele potrivite pentru unghii și mâini pe care le folosiți de mai multe ori pe zi, într-un strat gros. Va tratați pielea și cuticulele cu ulei pentru cuticule pe care le puteți aplică din plin. Pentru ca acestea să pătrundă mai bine, masați câteva secunde și încercați să nu va spălați pe mâini câteva ore. Ora de culcare este un moment bun pentru a face acest tip de tratament.

Pentru a va repara unghiile și a le restabili rezistența, puteți folosi un produs de genul unui lac reparator pe care experții îl consideră „un tratament minune”, deoarece acest lac conține fibre și fier care difuzează molecule active. Puteți să aplicăți un strat pe seară timp de 5 zile, apoi să îndepărtați totul și așa mai departe până când veți avea unghii mai puternice și mai țări. Pentru cele mai ușoare cazuri, o săptămână va fi suficientă, dar situațiile dramatice vor necesită un tratament de o lună.

Evident, dacă rănile sau durerea sunt prea severe, dacă aspectul unghiilor este îngrijorător, va grăbiți să ajungem la un dermatolog.

Punct și de la capăt. Manichiură sănătoasă cu un cod reducere notino

Odată ce ați depășit criză, e necesar să adoptați noi obiceiuri pentru un ritual de întreținere complet și regulat. Recuperarea unghiilor în mod natural este cea mai bună soluție. Revizuiți astfel ordinea priorităților și concentrați-va asupra a ceea ce este cu adevărat important în ceea ce privește manichiură: îngrijirea și alegerea unui produs de calitate la un preț imbatabil cu un cod reducere notino.