masina de spalat vase profesionala

Unul dintre cele mai performante modele de masina de spalat vase profesionala

Daca activati in industria ospitalitatii, fie ca detineti sau administrati un restaurant, o cantina, o pizzerie, o cafenea sau un bar, cu siguranta sunteti constient de importanta curateniei veselei.

Daca persoanele care va trec pragul observa ca farfuriile, tacamurile sau paharele pe care le folositi pentru a-i servi au zgarieturi, pete, urme de murdarie sau, chiar mai rau, resturi de la alimentele consumate anterior, acestia vor parasi cu siguranta localul in cel mai scurt timp, chiar inainte de a plasa comanda. Prin urmare, este obligatoriu sa va dotati unitatea de alimentatie publica gestionata cu un model performant de masina de spalat vase profesionala.

In continuare, vom vorbi despre una dintre cele mai profitabile achizitii din domeniul masinilor de spalat vase profesionale, din oferta furnizorului Fresco Expert. Acesta sustine geniul in bucatariile de top din Romania inca din anul 1992 si va pune la dispozitie mii de echipamente HoReCa provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international.

Astfel, ele au garantia calitatii, fiabilitatii, usurintei in utilizare, duratei indelungate de viata, dar si a unui consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu productivitatea lor. Mai mult decat atat, pe langa produsele propriu-zise, beneficiati si de servicii precum consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, servicii post-livrare etc.

Revenind la modelul de masina de spalat vase profesionala ales, acesta are un pret mediu, luand in considerare intreaga plaja de produse oferite de catre Fresco Expert, a caror valoare variaza intre 3.836 de lei si 126.316 lei. Din punctul de vedere al randamentului, dotarilor si functionalitatii, acest echipament se situeaza, insa, printre cele mai competitive. Este vorba despre un echipament sub marca platformei internationale Virtus Group GmbH, iar principalele sale caracteristici tehnice sunt prezentate mai jos.

Masina de spalat vase profesionala – pret 11.464 de lei (taxa verde inclusa)

Dotari: injector pentru detergent, pompa de golire, rack 50×50 de centimetri / Detalii: tip undercounter, atat pentru vesela, cat si pentru pahare, cod produs GLB0081 / Specificatii: dimensiuni nete – 60x61x83 de centimetri, greutate neta – 70 de kilograme, productivitate – 20-60 de cosuri pe ora, capacitate rezervor – 14 litri, capacitate boiler – 7 litri, temperatura de spalare – 60 de grade Celsius, temperatura de clatire – 90 de grade Celsius, consum de apa – 2,4 litri per ciclu.

In plus, Fresco Expert va pune la dispozitie si trei optiuni de garantie pentru aceasta masina de spalat vase profesionala. Este vorba despre Base Care – inclusa in pret, Performance Care – 382 de lei si Premium Care – 686 de lei. Iata, la final, ce contine fiecare dintre aceste trei variante:

Base Care – montaj, 12 luni piese de schimb, manopera;

Performance Care – Base Care + o revizie anuala in ultimele 2 luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA (service level agreement) 72 de ore;

Premium Care – Performance Care + extinderea perioadei la piese de schimb si manopera la 24 de luni + SLA 48 de ore.

In concluzie, acum aveti solutia ideala pentru curatenia veselei si paharelor din unitatea dumneavoastra de alimentatie publica.