De ce sa cumperi un tablou canvas motivational

Cred ca si tu ai auzit de foarte multe ori ca “schimbarea incepe cu tine”, ei bine eu inclin sa cred ca fiecare dintre noi are zile mai bune si zile mai rele; zile in care totul merge struna si zile in care nimic nu pare ca are sens si nimic nu pare ca se leaga, alteori din lipsa de motivatie nu reusim sa facem tot ce ne-am propus, lasand mereu pe ziua de… maine. Dar este foarte important sa nu ne dam batuti si sa lasam nici lenea, dar nici insecuritatea sa puna mana pe noi, ci sa luptam sis a ne bucuram de biata, astfel incat sa reusim sa obtinem tot ce ne-am dorit, facand in fiecare zi putin cate putin.

Bineinteles, ca nimeni nu s-a nascut sigur pe sine, productiv si motivat, ci dimpotriva cu totii ne vom dori la un moment dat cateva zile de respiro, cateva zile in care sa lenevim. Dar la fel de importat este sa avem pe cineva sau ceva, precum tablouri canvas motivationale, care sa ne impulsioneze si sa ne de-a putere sa luptam in continuare.

Iti recomandam cu mare drag, sa gandesti pozitiv, sa fii ambitios si puternic, sa te inconjori doar de oameni frumosi care sa te impulsioneze si sa te ajute sa evoluezi zilnic, dar si de lucruri care sa te motiveze, cum ar fi tablouri canvas motivationale.

 De sa cumperi unul sau mai multe tablouri cu mesaje sau imagini motivationale?

Cu totii avem zile mai putin bune si mai deloc productive, zile in care am lenevit pe canapea, dar este ceva de care avem nevoie si este important doar modul in care reusim sa trecem peste ele, si bineinteles, cat de repede reusim sa le depasim. Daca acest tip de zile negre, par ca nu se vor sa se mai termine, poate ca avem nevoie de un imbold, si chiar cred ca un un tablou motivational te poate face sa treci cu bine si mult mai repede peste orele si zilele de acest gen. Caci pe mine sincera sa fiu ma ajuta acest tip de mesaje, si doar din acest motiv am ales sa ma asigur ca in orice, dar absolut orice camera din acasa mea, si inclusiv, la birou am nu neaparat un tablou, dar macar o mica foita care sa ma motiveze.

Ai nevoie si de alte motive? Ei bine, pe langa mesajul transmis, ele iti vor infrumuseta case, vor aduce o pata de culoare si un zambet atat pe fata ta, cat si pe fata tuturor celor care iti vor trece pragul.  Mai mult decat atat acestea tablourile canvas rezista o perioada indelungata de timp, caci faptul ca nu are sticla nu se poate sparge si cu o ingrijire minima, acesta poate rezista o viata intreaga.

Daca inca nu ai tablouri motivationale in casa sau la birou, te sfatuiesc cu mare drag sa o faci si vei realiza in scurt timp cat de mare influenta poate acesta avea.