De ce SEO este alegerea corecta!

O prezenta online sporita poate avea un efect pozitiv asupra pozitiei dvs. in comunitatea locala. Va va permite sa atrageti potentiali clienti in zona voastra care ar putea sa nu va cunoasca afacerea. Actualizandu-va profilul online, veti incepe sa fiti raspunsul la aceste intrebari, care va pot creste sansele de a gasi noi clienti, mai ales folosind ajutorul unei agentii precum PSK.

Utilizatorii care au o experienta pozitiva vizitand site-ul web pot alege sa incerce serviciile voastre. Toate acestea sunt posibile prin simpla creare a unui site web care sa va intareasca profilul local.

Pe masura ce afacerea apare in mai multe cautari locale, brand-ul vostru va fi mai vizibil. In plus, raspunzand la mai multe intrebari ale clientilor, numele companiei va castiga in mod constant pozitii in paginile cu rezultatele cautarii, ceea ce va va evidentia marca.

Trei din patru clienti cauta o anumita afacere online inainte de a-i folosi serviciile. Daca afacerea voastra nu are un site web, este posibil sa nu puteti beneficia de noi clienti si noi vanzari. Investirea timpului si a resurselor in dezvoltarea unei prezente online puternice va poate oferi un avantaj fata de concurenta, care inca nu a descoperit puterea SEO.

Una dintre minunile unei campanii de optimizare SEO este posibilitatea de a specifica tipul de client dorit. Adaptand continutul site-ului web si a altor directoare locale pentru a va prezenta oferta de specialitate, puteti atrage clienti care efectueaza cautari specifice, cum ar fi „restaurant vegan” sau „frizer unisex”.

Utilizarea anumitor cuvinte cheie in continutul  pentru a viza anumiti clienti va ajuta sa vizati clientii potriviti si sa atrageti oamenii potriviti. Campaniile de publicitate unice pot functiona bine, dar mentinerea unei prezente online consistente va poate ajuta sa va cresteti baza obisnuita de clienti. Traficul cu plata pe clic (PPC) implica costuri de fiecare data cand un client face clic pe un anunt, in timp ce traficul organic pe care site-ul il primeste prin SEO este complet gratuit, atata timp cat va actualizati site-ul si alte directoare in timp util.

Daca ati incercat marketing prin e-mail sau social media, este posibil sa fi captat deja interesul clientilor. Dar daca nu aveti mijloacele pentru a-i ghida prin calatoria lor online, riscati sa va reduceti sansele de a va creste vanzarile. Luati initiativa de a crea pagini de destinatie dedicate pentru a va sprijini eforturile de marketing prin e-mail si retelele sociale pentru a incuraja clientii sa rezerve o masa sau un tratament.

SEO nu va fi suficient pentru a va dezvolta afacerea. Cu toate acestea, prin cresterea acoperirii  potentiale la mai multi clienti, atat la nivel local, cat si la scara mai mare, puteti sa generati suficient interes pentru a incepe sa va ganditi la urmatorii pasi, desigur folosind o agentie SEO!

Daca va ganditi sa deschideti un al doilea magazin, a sti cum sa identificati sursa traficului va poate ajuta sa incepeti sa restrangeti optiunile pe care le aveti in vedere. Cel mai apropiat oras mare poate creste, asa ca va puteti concentra pe deschiderea noului magazin in aceasta locatie convenabila, astfel incat clientii noi sa nu fie nevoiti sa calatoreasca.