Helppy.ro te ajuta sa stergi urmele sarbatorilor

Bucurestenii retraiesc cu nostalgie momentele in care isi decorau casele, pregatindu-le pentru sarbatorile de iarna si isi dau seama ca a sosit timpul sa stearga urmele acelor zile festive din locuintele lor.

Din bradul impodobit au inceput sa curga acele si au intrat si in covor, plus ca sunt duse in tot apartamentul, fiindca se agata de ciorapi sau pe talpile papucilor. Musafirii au intrat cu incaltamintea plina de noroi sau de zapada pe hol, decoratiunile cu Mos Craciun nu mai sunt de actualitate, masa s-a dezechilibrat de greutatea pe care a suportat-o.

Cu toate acestea, bucurestenii sunt cei mai norocosi din tara, fiindca au la dispozitie o firma de curatenie serioasa, care de 10 ani le ofera aceste servicii cu promptitudine.

Ei sunt renumiti pentru calitatea serviciilor de curatenie in Bucuresti, de aceea daca te hotarasti sa apelezi la ajutorul lor este bine sa iti faci programare din timp si vei vedea cat de usor este.

Echipa vine cu tot ceea ce este necesar sa realizeze curatenie la domiciliu fiindca nu se poate trai fara ordine in casa si daca nu dezinfectam suprafetele si nu aerisim, riscam sa ne pierdem sanatatea.

Firma ce ofera servicii de curatenie Bucuresti de calitate premium si-a castigat miile de clienti fideli prin urmatoarele oportunitati:

-utilizarea celor mai bune substante de curatare, substante certificate ecologic. Firma insasi poseda nenumarate certifcari Iso, dovezi care demonstreaza grija fata de mediu, responsabilitatea cu care gestioneaza toate consumabilele cu ajutorul carora realizeaza curatenie in Bucuresti.

-garatia serviciilor, dar si a despagubirilor totale, in cazul in care un obiect din locuinta este deteriorat. Acest lucru se poate intampla si cand proprietarul face curatenie in casa lui si nu este o consecinta a faptului ca este neatent. Se poate ca o anumita oglinga sa nu fie fixata bine si este suficient sa fie atinsa, in momentul in care este stearsa. Oglinda cade si se face tandari. Exemplele pot continua.

Clientii care au vechime in colaborarea cu Helppy.ro stiu ca in cazul in care agentii de curatenie sparg ceva, isi primesc banii inapoi sau obiectele respective noi.

-gama variata de servicii. Aceasta firma ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti poate face si reparatii prin casa, schimba becurile arse, monteaza rafturi in camara, lucruri pe care gospodina casei nu le poate face.

Iti imaginezi cata usurare ofera colaborarea cu aceasta firma persoanelor mai in varsta sau celor care nu sunt obisnuite sa se urce pe o scara sa schimbe un bec! Am vazut multi oameni care se urca pe un scaun, sa efectueze aceasta operatiune, neluand in calcul pericolele. Este suficient ca scaunul sa se rupa sau sa se rastoarne si se produc accidentari grave.

In concluzie, bradul uscat trebuie scos din casa, acele stranse de pe covoare si pardoseala, gresia stearsa atent si peretii scuturati de praf. Totul trebuie facut in ordine ca altfel praful scuturat de pe pereti se poate depune pe gresia curatata si degeaba a fost stearsa cu cele mai bune substante.

Cheama cea mai buna echipa care efectueaza curatenie la domiciliu in Bucuresti si casa ta va fi curata ca un pahar in cateva ore!